Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej dotázek. Koupil jsem autorádio které má funkci změny hlasitosti v závislosti na rychlosti a tak se ptám jestli někdo neví kde tenhle signál vzít ve 406ce starší model? :myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: komisar

nepřipojuje se to na čidlo rychloměru/kabel co vede k palubce?? jako když zapojuješ palubní počítač tam potřebuješ taky rychlost kabel č 723:myslim

[upravil dne 31.5.2007 komisar]

Nevím. Proto se ptám. Taky jsem na to myslel, ale njsem si jistej a proto se ptám jestli už to náhodou někdo nedělal.

Odesláno

No jen to že některá auta už to mají připravený a to je asi vše. :(

Je to do rádia přivedený konektorem A (napájecí) na pin 1 kde má 406 zavedený mute pro handsfree.

[upravil dne 31/5/07 Dave_k]

Odesláno

No jak jsem už výše psal. To rádio co mám to podle schématu má taky na pinu 1 jako to píšou u tý fábky. Jenže 406 tam má jen signální kabel, aby při zvonění telefonu rádio zmlklo ne všek regulovalo hlasitost.

Odesláno
Původně zaslal: bóža

Hele,že vám do toho lezu s jinou otázkou ale zeptám se jeko nováčet padlo tu pin na mute handsfree co to umí ?

když přijmeě hovor radio se automaticky stiší a po ukončení hovoru zase zesílí.

Odesláno

Jo číst umim jen se mi to trochu húř hledá v autě to víš mi co máme 406 teprve dva měsíce v tom nejsme zas tak zbjehlí kde co je, tak jsem čekal že mi to trochu přiblížíš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...