Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to mi opravdu vysvetlete, co je spatneho na mem jmene ci nicku, Milo!

supersonic, dik za podporu, ale smejou se mi doted...:D:D

ok: s mym stestim na koberci zakopnu a hodim tlamu...idealne rovnou do toho betonu...kde uviznu....

Odesláno

aka: ale uznej sama, že už přípravu máš. Důkazem jsou tvé pozice (postoje) na fotografiích na fóru. Takže víš, jak si stoupnout a tvářit se.:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

2ok406: pripravis toho betonu dost? idealne tak kubik? aby slecna mohla delat otisk zevnitr, vis :D:mrk

2mila_s: ona hieroglyfika neprosla? :o

2aka: jakykoliv fotky :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

nepredelavam...vubec nevim, kam mi zmizel..asi s epo nem budu muset podivat, myslis, ze by moh byt pod posteli?:myslim

Tak to nevim, u tebe pod postelí? Jak by se tam asi dostal, tobě spadnul noťas pod postel a vysypal se? Nebo že by Kurtovina:myslim

[upravil dne 1/6/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

notas mi naposled byl shozen a to se rozsypal solidne, ale pak se avatar nasel....no, na kurta bych to hned nehazela, zacnu hledat chyby u sebe....

Odesláno
Původně zaslal: aka

notas mi naposled byl shozen a to se rozsypal solidne, ale pak se avatar nasel....no, na kurta bych to hned nehazela, zacnu hledat chyby u sebe....

Já to na něj neházím, to bych si nedovolil, to byl jen takovej záblesk v mnoha možnostech;)
Odesláno

2aka: Jéžiš, to jsem nevěděl že mi vykáš, to snad není třeba. A co je špatné na tvým jméně nebo nicku já nevím. Ono je něco špatné? :myslim

2vvitty:no asi neprošla, protože tam má furt to á + ká.:(

:mrk:aut:D

Odesláno

ok: s mym stestim na koberci zakopnu a hodim tlamu...idealne rovnou do toho betonu...kde uviznu.... // No co,tak by jsi neměla otisk ruk,ale xichtíku...:):aut:P:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...