bajza206 SW Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 jestli je to okno poškrábaný zevnitř tak to ta foli ještě víc zvírazní bude to vypadat stejně jako když tam jsou bublinky ale zaleží na tom jak moc je to odřený a hlavně aby ti to potom nerozřízlo tu folii kdzž to odře sklo tak folii určite Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Je to poškrábaný od stahování okýnek elektrikou z venku. A docela dost. Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 no jestli je to z venku tak bych se těch folii vůbec nebál Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: bajza206 SW no jestli je to z venku tak bych se těch folii vůbec nebál Myslíš? Máš s tím nějakou zkušenost? Já si myslím že to akorát ty škrábance zvýrazní. A ten chlap co je dělá mi to nebyl schopný zoodpovědět. Citovat
bajza206 SW Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Měl jsem folie na fšch autech na mojí 405 jsou taky celkem poškrabaný okna když to bylo bez folii tak to bylo vidět z venku i zevnitř ted je to viět jen zvenku a zblizka docela se to v tom ztrácí Citovat
ladosak Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Já mám na 406 sedanovi tonovačku dva roky,a žádné poškrábáni jsem zatím nezaregistroval.Nechal jsem si to zatonovat od kámoše co má na tonovaní firmu,a řekl že hodně záleží na druhu folie.Samozřejmně že sem si nechal dát tu nej.a celé mně to vyšlo i s homologací něco málo přes 3t.za 2a pul hodinky to mněl hotové. Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: ladosak Já mám na 406 sedanovi tonovačku dva roky,a žádné poškrábáni jsem zatím nezaregistroval. No já mám skla poškrábaný už teď a uvažuju o fóliích tak proto se ptám. Citovat
čakom Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 jak je to ted v čr s foliema na předních dveřích? prý od novýho roku nesmí být? Citovat
čakom Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: s1600 uz minuly rok byly nezakonne... jo? tak to jsem trochu zaspal. a jak je to s těmi co jsi je nechali nalepit ješte když to bylo povoleny? Citovat
s1600 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 to netusim,ale podle meho je to stejne,jako kdybys je mel nove... co jsem mluvil se znamym od policie,tak tvrdil,ze kdyz mas atest,tak to nechaji..horsi je to s nelegal xenonama...na to ted budou vysazeny... Citovat
čakom Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: s1600 to netusim,ale podle meho je to stejne,jako kdybys je mel nove... co jsem mluvil se znamym od policie,tak tvrdil,ze kdyz mas atest,tak to nechaji..horsi je to s nelegal xenonama...na to ted budou vysazeny... tak to ja budu platit za folie protože xenony nemám. Citovat
XDanielS Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Folie bez atestu byly nezákoné vždycky a na všech sklech. Folie s atestem mohou být i na předních bočních, ale celkové zatmavení nesmí přesáhnout zákonem danou hodnotu. TZN na předních bočních musí být prostupnost světla tuším minimálně 70%. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 žádné folie neccu--co jsem mafián ?????:D Citovat
čakom Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: XDanielS Folie bez atestu byly nezákoné vždycky a na všech sklech. Folie s atestem mohou být i na předních bočních, ale celkové zatmavení nesmí přesáhnout zákonem danou hodnotu. TZN na předních bočních musí být prostupnost světla tuším minimálně 70%. ale jo to vím ale slyšel jsem že prý na předních nesmí být už vůbec tak jen zjištuju co je na tom pravdy. Původně zaslal: ozzy1956 žádné folie neccu--co jsem mafián ?????:D nikdo tě nenutí [upravil dne 30.1.2009 čakom] Citovat
genzer Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dovoz_registrace_a_schvalovani_vozidel/Schvalovani_vozidel/Stanovisko_MD_k_upravam_skel_vozidel.htm povolene jsou,propustnost musi byt na prednich bocnich 70% Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 mam dojem ze 75, ale ja mam 20 na celem aute a vse je ok, i cajti jsou v klidu a to me uz dvakrat staveli :-) Citovat
s1600 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 tak to jsem se asi preslechl...ja jdu na jare do propustnosti 20-30% na vsechna okna... Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 tak z vlastni zkusenosti musim rict, ze 20 procent propustnost uz je fakt na kraji, kdyz jede auto osvetleno, tak ho vidim, ale pokud odbocuju nekde kde neni moc svetla, tak do strany vidim uplny ho*no, tedy lepe receno, nevidim tam vubec nic.... To samy, kdyz jedu v noci se sluzebakem bez folii, tak me kazdy zezadu oslnuje, a oci na to nejsou zvykle, pritom ty auta sviti dobre, jen uz nejsem zvyklej. Takze pekny to sice je, ale na predni okna je opravdu lepsi si dat tu atestovanou. Sice to nevypada dle meho nejlepe, ale pocit, ze jsi nekoho srazil, protoze jsi ho nevidel, za to opravdu nestoji... Folie zatim sundavat nebudu, ale ....... davam si ted velky bacha Citovat
s1600 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: Scratch tak z vlastni zkusenosti musim rict, ze 20 procent propustnost uz je fakt na kraji, kdyz jede auto osvetleno, tak ho vidim, ale pokud odbocuju nekde kde neni moc svetla, tak do strany vidim uplny ho*no, tedy lepe receno, nevidim tam vubec nic.... To samy, kdyz jedu v noci se sluzebakem bez folii, tak me kazdy zezadu oslnuje, a oci na to nejsou zvykle, pritom ty auta sviti dobre, jen uz nejsem zvyklej. Takze pekny to sice je, ale na predni okna je opravdu lepsi si dat tu atestovanou. Sice to nevypada dle meho nejlepe, ale pocit, ze jsi nekoho srazil, protoze jsi ho nevidel, za to opravdu nestoji... Folie zatim sundavat nebudu, ale ....... davam si ted velky bacha ...jak to tu tak procitam,tak si to necham jeste projit hlavou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.