Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jestli je to okno poškrábaný zevnitř tak to ta foli ještě víc zvírazní bude to vypadat stejně jako když tam jsou bublinky ale zaleží na tom jak moc je to odřený a hlavně aby ti to potom nerozřízlo tu folii kdzž to odře sklo tak folii určite

Odesláno
Původně zaslal: bajza206 SW

no jestli je to z venku tak bych se těch folii vůbec nebál

Myslíš? Máš s tím nějakou zkušenost? Já si myslím že to akorát ty škrábance zvýrazní. A ten chlap co je dělá mi to nebyl schopný zoodpovědět. :roll

Odesláno

Měl jsem folie na fšch autech na mojí 405 jsou taky celkem poškrabaný okna když to bylo bez folii tak to bylo vidět z venku i zevnitř ted je to viět jen zvenku a zblizka docela se to v tom ztrácí

Odesláno

Já mám na 406 sedanovi tonovačku dva roky,a žádné poškrábáni jsem zatím nezaregistroval.Nechal jsem si to zatonovat od kámoše co má na tonovaní firmu,a řekl že hodně záleží na druhu folie.Samozřejmně že sem si nechal dát tu nej.a celé mně to vyšlo i s homologací něco málo přes 3t.za 2a pul hodinky to mněl hotové.

Odesláno
Původně zaslal: ladosak

Já mám na 406 sedanovi tonovačku dva roky,a žádné poškrábáni jsem zatím nezaregistroval.

No já mám skla poškrábaný už teď a uvažuju o fóliích tak proto se ptám. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: s1600

uz minuly rok byly nezakonne...

jo? tak to jsem trochu zaspal.

a jak je to s těmi co jsi je nechali nalepit ješte když to bylo povoleny?

Odesláno

to netusim,ale podle meho je to stejne,jako kdybys je mel nove...

co jsem mluvil se znamym od policie,tak tvrdil,ze kdyz mas atest,tak to nechaji..horsi je to s nelegal xenonama...na to ted budou vysazeny...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

to netusim,ale podle meho je to stejne,jako kdybys je mel nove...

co jsem mluvil se znamym od policie,tak tvrdil,ze kdyz mas atest,tak to nechaji..horsi je to s nelegal xenonama...na to ted budou vysazeny...

tak to ja budu platit za folie protože xenony nemám.

Odesláno

Folie bez atestu byly nezákoné vždycky a na všech sklech. Folie s atestem mohou být i na předních bočních, ale celkové zatmavení nesmí přesáhnout zákonem danou hodnotu. TZN na předních bočních musí být prostupnost světla tuším minimálně 70%.

Odesláno
Původně zaslal: XDanielS

Folie bez atestu byly nezákoné vždycky a na všech sklech. Folie s atestem mohou být i na předních bočních, ale celkové zatmavení nesmí přesáhnout zákonem danou hodnotu. TZN na předních bočních musí být prostupnost světla tuším minimálně 70%.

ale jo to vím ale slyšel jsem že prý na předních nesmí být už vůbec tak jen zjištuju co je na tom pravdy.

Původně zaslal: ozzy1956

žádné folie neccu--co jsem mafián ?????:D:D

nikdo tě nenutí;)

[upravil dne 30.1.2009 čakom]

Guest Scratch
Odesláno

mam dojem ze 75, ale ja mam 20 na celem aute a vse je ok, i cajti jsou v klidu a to me uz dvakrat staveli :-)

Guest Scratch
Odesláno

tak z vlastni zkusenosti musim rict, ze 20 procent propustnost uz je fakt na kraji, kdyz jede auto osvetleno, tak ho vidim, ale pokud odbocuju nekde kde neni moc svetla, tak do strany vidim uplny ho*no, tedy lepe receno, nevidim tam vubec nic....

To samy, kdyz jedu v noci se sluzebakem bez folii, tak me kazdy zezadu oslnuje, a oci na to nejsou zvykle, pritom ty auta sviti dobre, jen uz nejsem zvyklej.

Takze pekny to sice je, ale na predni okna je opravdu lepsi si dat tu atestovanou. Sice to nevypada dle meho nejlepe, ale pocit, ze jsi nekoho srazil, protoze jsi ho nevidel, za to opravdu nestoji... Folie zatim sundavat nebudu, ale ....... davam si ted velky bacha

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

tak z vlastni zkusenosti musim rict, ze 20 procent propustnost uz je fakt na kraji, kdyz jede auto osvetleno, tak ho vidim, ale pokud odbocuju nekde kde neni moc svetla, tak do strany vidim uplny ho*no, tedy lepe receno, nevidim tam vubec nic....

To samy, kdyz jedu v noci se sluzebakem bez folii, tak me kazdy zezadu oslnuje, a oci na to nejsou zvykle, pritom ty auta sviti dobre, jen uz nejsem zvyklej.

Takze pekny to sice je, ale na predni okna je opravdu lepsi si dat tu atestovanou. Sice to nevypada dle meho nejlepe, ale pocit, ze jsi nekoho srazil, protoze jsi ho nevidel, za to opravdu nestoji... Folie zatim sundavat nebudu, ale ....... davam si ted velky bacha

:super...jak to tu tak procitam,tak si to necham jeste projit hlavou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...