secouver Odesláno 24. květen 2007 Odesláno 24. květen 2007 Původně zaslal: BOSSCZ Secouver: Jako vosy na bonbony:D :D Taky si myslím Citovat
Y2K Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: secouver Původně zaslal: @re já v podobném sedím denně A jak na to letěj baby??? nepozoruji že by nějak na to letěly :-D asi bude problém ve mně :-D Bud ti mozem vyvratit ze nie je problem v tebe alebo suhlasit s tym ze problem je tiez vo mne....neviem Kazdopadne baby na to nijak neletia....aspon som si nevsimol Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2008 Autor Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: @re Původně zaslal: secouver Původně zaslal: @re já v podobném sedím denně A jak na to letěj baby??? nepozoruji že by nějak na to letěly :-D asi bude problém ve mně :-D Bud ti mozem vyvratit ze nie je problem v tebe alebo suhlasit s tym ze problem je tiez vo mne....neviem Kazdopadne baby na to nijak neletia....aspon som si nevsimol no odpovídáš @remu po roce , on už ženu ulovil , a pěknou . Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: @re Lehký virtual tunnig bude za chvíli na tuning.cz, v sekci wallpaper kde můj kamarád vytunil moje auti dej sem link, nejak to nemuzu najit Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 @re to je jasný jezdíš moc rychle, baby tě zahlédnou ale hned jsi pryč Citovat
Ravel Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: secouver Původně zaslal: @re já v podobném sedím denně A jak na to letěj baby??? Odposlechnuto před pár lety na zahrádce restaurace v centru Plzně. U vedlejšího stolu seděly dvě holky okolo 16-ti let. Přijel nějakej asi tak 20-ti letej boreček s vytuněnym japoncem a jedna slečna povídá:\"Koukej, to je frajer a jaký má pěkný auto!\" A druhá:\" Pche, to radši támhletoho s tou Audinou za 3,5 mega!\" Tak jsem tam mrknul a tam z S8 vylejzal němec, schweinegesicht asi tak 150kg okolo 50let Ale měl auto za 3,5mega! Takže na kupíčko už se asi nic neuloví. [upravil dne 25/7/08 Ravel] Citovat
Medvěd Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Tak nevím, opravdu je \"barbína\" uloverná na \"kupátko\" to nej ......, co může člověk chtít od života?? Citovat
MirasCC Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Medvěd Tak nevím, opravdu je \"barbína\" uloverná na \"kupátko\" to nej ......, co může člověk chtít od života?? To ne, ale je to vítanej bonus A opatrně, aby si to @re nevzal osobně Citovat
peugeotkovic Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: buml Hlavne vubec nevim jak ten telefon prisel zrovna na tebe :D jestli najel do seznamu tak jsem přece první podle abecedy ne?:D:D ani nemusí do seznamu..pokud nemám zámek kláves,stačí stisknout dýl nedopatřením v kapse třeba písmenko P,objeví se hnedle PAVEL a pak stačí znova vymáčknout a už to volá Raděj zamykat,jj.Už se mě to taky stalo.Dokonce záchranku mě to volalo a spojilo aniž bych o tom věděla:roll Doufám že zrovna někomu jinému nešlo v tu chvíli opravdu o život.. [upravil dne 25.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Berkoff Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 chlapi nechci vam kecat do debaty, ale dyz kolegacek leze po ruznych nemovitostech a sroubuje anteny, uz me taky nekolikrat jen tak vytocil, a co se tyce peugeotu, me predjeli jen na ceste z chlumce do lipy asi 4 - 8 406tek, a asi ani jedna nebyla z klubu, chjo .... nekdy by clovek pokecal, a treba vcera kolem 01 hodiny v Novem Boru sed borec do vinove 406 v dyslu, odhrab a byl pryc, a nerek ani popel, no mladej kluk )) jinak pekny foto petre .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.