Fusion Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Já sem si vzal u Bavoráku pár lístků "pozvánek" fakt to platí jako normální lístek? Ono to totíž platí na docela atraktivní fleky. Citovat
Aluška Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: Fusion Já sem si vzal u Bavoráku pár lístků "pozvánek" fakt to platí jako normální lístek? Ono to totíž platí na docela atraktivní fleky. Když jsem tam byla naposledy, tak mě na to bez problémů pustili, ale je pravda, že to bylo jen na jednu tribunu. Ale když to tam píší, tak snad to bude v pohodě. Na autosalonu jsem tomu taky moc nevěřila, že to budou mít ženské zdarma, ale fakt měli . Citovat
Fusion Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Já sem se na autosalon propašoval jako student A navíc dostal lístek na paláce na nějakej te celovečerňák. Jiank jak se autosalon líbil? Já šel v pondělí ale stejnak sem to moc nevychytal, bylo tam strašně moc škol atd. Nejlepší podle mě bylo Ferrari a Lamborghini se svýma modelkama k autům, Bentley Arnage a Mercedes CLS 6.3 AMG. Taky mě potěšilo že Land Rover dělá pořád Defendra, protože nekrytý sváry a nýty zvenku mají svoje kouzlo. Cenu designu bych určitě dal Alfě, ty nový modely sou fakt perfektní, škoda že Peugeot šel cestou "světla na kapotě". Citovat
Ladis Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 Na okruh vyrážíme v sobotu, jinak Autosalon mi přijde že pomalu upadá. Osobní auta nic moc, bohatší bývají náklaďáky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.