Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hics: ja se ale ptam na nemrzku, ne na zmrzku :D:D. Mnozstvi uz vim - prej 6,6 litru celkem. Par lidi me uz varovalo, abych nedaval fridex, takze bych tam nechtel nalejt nejakou podobnou sr...u.

Odesláno

myslikovjan: ono je to jedno jen do ty doby, nez to smichas!!!! Potom se ti to pekne zdrcne a ucpou se ti treba hydice tema chuchvalcema (hlavne v zime to bude mit tu tendenci) TAK NA TO BACHA!!!

Odesláno

no ja nevim, ale vzdycky, kdyz tu nemrzku vypustis, tak ti tam neco zbyde a kdyz pak nelijes tu jinou, ta se ti to pekne zdrcne ..... (mluvim z vlastni zkusenosti)

Odesláno

Čtu tu nějaké nespokojenosti s Fridexem, sám jsem minulý rok chlad. systém vypustil, propláchl několikrát destilkou a nalil novou náplň Fridex G46 (zelenomodrá barva). Byla to chyba ?

Odesláno

no vidis, a ted mi rekni kolik lidi nebo v kterejch servisech proplachujou chladici system pri vymene nemrzky.... tipl bych tak 2 ze 100 a to si myslilm, ze je dost malo...

Odesláno

Ja som tam dal ten Prestone-je zelený, mam ho od vlani a som s ním spokojný, nikde mi to nerobí problémy. 1:1 to má dobré hodnoty bodu mrznutia.

Odesláno

To by me zajimalo, proc by se nemohla michat s destilovanou vodou? Co ja vim, tak nektery druhy se muzou michat rovnou s normalni vodou z kohoutku aby clovek nemusel kupovat destilovanou vodu, ale ze by nejaky vyrobce vyslovne zakazal destilovanou vodu, o tom jsem jeste neslysel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...