Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mapy RT3

Recommended Posts

Odesláno

Zdarek nemel by jste nekdo mapy vychodni evropy? Jedna se mi hlavne o Slovensko, Slovinsko a Chorvatsko. Muzu nabidnout vymenou mapy CR (update 2006), Nemecko, Rakousko, cast Italie

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V annonci nabízí nějaký apavlík@quick.cz z Prahy mapy pro rt3 2007 2CD česko, chorvatsko,... za 1000kč. Ale moc mu nevěřím, jednou už mě napálil, slíbil mapy 2006/2007 a poslal 2003/2004 které jsem už měl.:grr

Odesláno

S tím člověkem s mapama mám podobné zkušenosti. Navíc koukám že lže kudy chodí. Tvrdil mi že mi dá nové mapy se slevou za 1000 protože jsem o něj už jednou koupil a teď tu čtu že je za stejnou cenu prodává v annonci. O mapy bych zájem měl ale podporovat takovýhle lidi nehodlám

Odesláno

Nechci vám do toho vařit, ale není to ilegální kopírování softwaru? Když to člověk dělá potichu, tak budiž (což neznamená že s tím souhlasím), ale ten borec, co to veřejně prodává si koleduje o malér (a o rozbití papuly, že lže :-).

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Nechci vám do toho vařit, ale není to ilegální kopírování softwaru? Když to člověk dělá potichu, tak budiž (což neznamená že s tím souhlasím), ale ten borec, co to veřejně prodává si koleduje o malér (a o rozbití papuly, že lže :-).

Je pravda, že čím víc "chytráků" si to bude kopírovat, tím to bude dražší pro ty poctivější. Navíc je to krádež, jako každá jiná.

Na druhé straně, mám v komplu taky vypalovačku (i když se moc nečiní), takže držím tipec. :cool:

• O 1 měsíc později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Chci se zeptat,a naviguje vás to v češtině?Já mám auto dovezené z Francie a asi to bude mluvit francouzky.Dá se stím něco dělat?Děkuji a zdravím Vás pažouťáci

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...