Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak Medvěd bohužel sám, ale přijde

I kdyby nedošlo na dnešní příhodu, tak bych s sebou manželku s 5 měsíčním Pavlíkem nevláčel - protože ale dneska dostal Pavlík na obě dvě nohy po půl kilu sádry, task to je zpečetěný

Jejda ,bobek malej. To už ste na te bobove draze byly?:D

Odesláno

Ne, kyčle jsou O.K., ale už delší dobu kroutil k sobě špičky nohou, tak nám bylo dporučený nějaký cvičení a teď se rozhodlo, že tohle bude lepší - má sádru od půl stehen až po špičky nohou, koukaj jenom konečky prstů - v úterý se rozhodne, co dál

Odesláno

Překvapuje - nepřekvapuje, pokud to pomůže (já měl jako malej taky s nohama problém a finále bylo nosení bot se speciální ortopedickou vložkou, která mi tlačila pod nárt - fakt super příjemnůstka) tak jedině dobře a raději teď mít na pár dní sádru, následně na několik týdnů v noci ortézu, než mít nějaké vážnější problémy.

Odesláno

Medvede jak to vidis, bude se bobovat nebo se nebude bobovat? Jelikoz je ctvrtek a cekaj me v patek a sobotu nocni tak abych se zacal kdyztak psychicky pripravovat :)

Odesláno

Ano - určitě BUDE (už jsem psal výše, že já jdu (viz toto vlákno 21/5/2007 v 22:49)

Takže se sejdeme v neděli 27.5. v 15 hodin před vchodem

[upravil dne 24/5/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ano - určitě BUDE (už jsem psal výše, že já jdu (viz toto vlákno 21/5/2007 v 22:49)

Takže se sejdeme v neděli 27.5. v 15 hodin před vchodem

[upravil dne 24/5/2007 Medvěd]

Budem tam!

Odesláno

Pokud se nestane opravdu něco velmi nečekaného, tak bych tam měl být též.

Jenom nemám boby, ale skibob - snad to nebude moc vadit :roker:roker:roker

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...