OK406 Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Původně zaslal: C.J. Jelikož má 405ka definitivně dosloužila (už se mi v tom nechtělo vrtat, takže šla z domu), tak jsme si pořídili Opla Vectru Caravan 2.0 16V, 100kW, oproti p405 váží o 300kg víc, o to hůř jede.. Zkoušel jsem na stejném místě zrychlení jako s P405 a je o 4 sekundy pomalejší.. Jsou tam větší kola, což dynamice taky nepřidá.. Ale vypadá to lépe.. A co 406 se ti nelíbila??? Citovat
C.J. Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 no líbila by se, po faceliftu, ale ceny byly o 30tis výš a ještě s nižší výbavou než vectra.. Navíc když jsem se v obou svezl, tak mě vectra oslovila více.. Nedřu nikde pravou nohou, motor mnohem lépe táhne od spod, lépe sedí v zatáčkách, navíc ji mám od kolegy, vím co do ní investoval. Byl jsem se podívat po bazarech v OV a nenašel jsem nic v rozumném stavu, ani 406ku ani Vectru/ Astru, takže bylo rozhodnuto.. A vozit něco z venku by se mi nechtělo.. Citovat
Sektor Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Vectra není vůbec špatné auto - bohužel mě značka opel nikdy neoslovila, a to prakticky po všech stránkách. Nicméně, jestli se ti P 405 rozpadl a v okolí níc solidního od peugeotu nebylo + je vectra od známého, není co řešit. Přeji spokojenej život a až někdy projedeš kolem mě, blikni ... vecter tu znám docela dost, tak ať vim která bije ;-) Citovat
C.J. Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 to Sektor: sem tam tě potkám, ale většinou na motorce.. Tak sleduj, jestli na tebe nebliká jawa, honda nebo černá Vectra [upravil dne 1.7.07 C.J.] Citovat
Sektor Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Mno, sem tam někdo mávne nebo blikne - ale poznat kdo to byl, to je pak záhada Nawíc, když jede třeba na jawe jak říkáš, to mi pak vrtá v hlavě a na nic nepřijdu .... teď už budu vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.