Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poraďte. Už odkedy mám moju 307 ide mi dosť ťažko stláčať spojkový pedál(napr keď to porovnám s inými autami, je to veľký rozdiel). Inak spojka zaberá v pohode. Dá sa tuhosť pedálu nejako nastaviť, alebo to tak má byť? Neviam či je to mechanické, alebo nejaká hydraulika. :myslim

Odesláno

U mé 307 je to stejné. Je trochu tužší, než jsem byl zvyklý z jiných aut. Manželce se to taky moc nelíbilo, ale zvykli jsme si. Pokud vím, tak to nijak regulovat nejde.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Spojkový pedál u mého HDI má dvě polohy uchycení bovdenu na pedálu. Standardně je asi to tvrdší. Přendal jsem to na druhou polohu a pedál je o poznání měkčí. Pozor ať to uchycení neulomíte... je plastové.

Odesláno
Původně zaslal: Honzzza

U mé 307 je to stejné. Je trochu tužší, než jsem byl zvyklý z jiných aut. Manželce se to taky moc nelíbilo, ale zvykli jsme si. Pokud vím, tak to nijak regulovat nejde.

ja ho mám tiež tvrdý:D a manželka je spokojná:D:super

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Scofield

Spojkový pedál u mého HDI má dvě polohy uchycení bovdenu na pedálu. Standardně je asi to tvrdší. Přendal jsem to na druhou polohu a pedál je o poznání měkčí. Pozor ať to uchycení neulomíte... je plastové.

a kde to najdu?? plz - mám dva dny nový autíčko tak ještě nevim kde co najít :nevim

[upravil dne 13.7.07 J85k2]

Odesláno
Původně zaslal: Scofield

Co to máš za Hdi? Nevalíš nám trochu klíny do hlavy!!!?

Hdi má hydraulickou spojku kde tuhost se nedá štelovat a natož nějakým bovdenem!!! :xvul

Jinak mě jde pedál taky tíž oproti jiným vozidlům a pokud nepřesedám do jiných strojů tak si na to člověk zvykne a je to OK :super

Odesláno

to bladerunner: ROFL, ROFL, ROFL - to s tou manželkou :-)

Pokud porovnám spojkový pedál u Octávie a u mojeho 307 16V, tak u Octávie jde asitak 3x tíž.

Mohl bys nějak přesněji specifikovat, co to znamená, že pedál jde "těžce"? Kolik newtonů je třeba na stlačení? Nebo to k něčemu přirovnat. Každý je zvyklý na něco jiného. Asi to nepomůže, ale zkus stříknout trochu WDčka do kloubu pedálu.

Odesláno

myslím si ,že to regulovat nejde,že je to nastavené z výroby.u mé 307 je taky tužší než u jiných aut co jsem měl(ascona ,astra).Nepříjemné to je při pouštění pedálu než při sešlápnutí,ale člověk si zvykné na všechno:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...