kukikuk Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Potreboval bych poradit s klimou u 406....mam automatickou klimu. vsechno bezi v pohode (klimuje ;o), ale obcas to vydava takove divne zvuky jako kdyby nekde drelo lozisko(huci to), nebo neco takoveho.Vetsinou kdyz pridam na otackach, tak to ztichne.Prosim napiste nekdo co s timhle mate zkusenost, nebo uz o tom neco vite...predem dekuju:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butchi Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Já bych se připojil, mě to dělá to samé. P406_2.0HDI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jája Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Já bych měl taky otázku. Je normální, že uvnitř auta slyším kompresor od klimatizace?Ten zvuk je jako když běží obyč. kompresor na vzduch, takové to pravidelné klapání, které se zvyšuje s otáčkami. Dříve to nedělalo, až po doplnění a 1 týdnu užívání. Jinak taky běží v poho. P306 1.6 man. klima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orgacek Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 mně to neklepe, jen uslyším cvak jak se to zaplo, něco se roztočí a pak už neslyším vůbec nic P306 1,6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mares Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Původně zaslal: orgacek mně to neklepe, jen uslyším cvak jak se to zaplo, něco se roztočí a pak už neslyším vůbec nic P306 1,6 Tak jak to popisuješ jsem to měl i u mého předchozího vozidla.Všechno v pohodě. Nyní u P 307 jsou při spuštění a vypnutí takové doprovodné zvuky. Nyní taky chladí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVain Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Mohlo by to robiť ložisko na kompresore klimatizacie.Pred mesiacom to kolega menil na octavke - ložisko 800Sk Vo firme KBM maju všetky typy, stači im rozmer ložiska netreba ani kupovať originalne ložisko v Peugeote ktore bude isto 2x drahšie:papa [upravil dne 29/4/07 MrVain] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misze Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Před rokem jsem měl na své 406 stejný problém. Nakoc se zjistilo, že mám díru v chladiči klimatizace a proto se hluk s postupným ztrácením náplně klímy zvětšoval. Tak jsem musel vyměnit chladič. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 To me to dela nepravidelne, ale porad se stejnym zvukem.Vypada to na huceni loziska klimakompresoru to je muj tip, ale ptam se proto jestli s tim nekdo nema uz zkusenost a jak tak koukam, tak tahle zavada postihla uz vice lidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jája Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Tak jsem se díval a opravdu jsem nešel díru v chladiči klimatizace (teda jenom té v trubce co vede ztoho chladiče, pod takovým plechovým držákem, těsně u spoje na potrubí). Díky za radu, to bude asi příčina toho hluku kompresoru. Ted bych potřeboval poradit, jak ten chladič vyndat a jak ho opravit? P306 1.6 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 NO jooo, ale kdybych mel diru v chladici, tak by bylo okamzite po naplni a neklimovalo by to =o) a me to klimuje, tak ze zadrhel musi byt jinde.Vsazim na lozisko v klimacerpadlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 Tak uz zadny rady nikdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts