Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pro ty co mají sportovní výfuk:

Co používáte k utlumení výfuku?

Mám dvojitou koncovku průměr 90, řešil jsem to napřed drátěnkama-3drátěnky do sebe a strčil jsem je do jednoho laufu, to samé do druhého... (6 drátěnek v hypernově cca 30,-) Jenže byl problém že za čas to prostě vyletí, tak jsem si koupil ocelovou vatu na broušení...vydržela sice trochu dýl ale taky už leží někde v příkopu-nevíte nějaký způsob jak je tam přichytit? zkusil jsem z drátu ohnout takové pérko a dát za tu drátěnku, tak to sice drží ale moc tomu něvěřím..

Nebo jak tlumíte výfuk? Přece s tím rachotem furt tak nejezdíte? Utlumil jsem to na 50% takže vevnitř není o moc větší rachot než jaký bývá ve škodovce

Odesláno

Jelikož byl cenově stejný jak origo, akorát je v nerezu, takže vydrží dýl, má dvojitou koncovku takže vypadá líp a zvuk je sportovnější, nechci to utlumit na seriovku ale když s někým jedu tak chci slyšet co říká:D Teď mi to vyhovuje, jen chci vědět jak to řeší jiní...

Odesláno

Jak myslíš dovnitř? On je plně průchozí, takže při troše štěstí zatlačím tu drátěnku klidně i před tlumič až do svodů;) Ale jinak to mám jen v koncovce, ale vidět to není i když se tam někdo koukne...vidět tam je jen tma

Odesláno
Původně zaslal: renm

Jak myslíš dovnitř? On je plně průchozí, takže při troše štěstí zatlačím tu drátěnku klidně i před tlumič až do svodů;) Ale jinak to mám jen v koncovce, ale vidět to není i když se tam někdo koukne...vidět tam je jen tma

Já mám docela hlučnýho bručouna a lidi mi občas v autě remcaj ... kdybych si ho nechával, tak bych to vyřešil nějakým mezitlumičem na střední díl ... zajel bych k nějakýmu "výfukáři", aby mi poradil... Ten tvuj způsob utlumování je dost dost divnej ... :nevim:D

Odesláno

Řešil sem to samé, měl jsem Toyotu celicu 2.0 GTi 185koníků:-) starej výfuck odešel do věčných lovišť a v replice by přišel na 7 tis:-( tak sem to vyřešil sportovním výfukem za 2500,- prodávající ni valil klíny do hlavy že prý to bude bomba zvuk a že má s tím jen ty nejlepší zkušenosti. Sotva to navařil a já si přišel pro auti, tak že je to sice hlučnější ale prý bomba!!! No to byla bomba!!! hlava mě bolela ještě týden:grr:grr:grr ještě že sem měl dvě koncovky:aut:aut:aut hned sem začal špekulovat:myslim:myslim:myslim. Nejdřív sem dával drátěnky, potom různé ucpávky a ho*no!!!! nakonec sem ucpal napevno jeden lauf vším čím sem mohl a bomba, auto jezdí do včil:P:P:P Dal sem tam starou odhlučňovací vatu ze Š 110 A POJISTIL:-)

[upravil dne 26.4.07 purkmistr]

Odesláno

Máš tam střední díl yvýfuku?

Pro utlumení když tam není je řešení v tomdle případě jednoduché, vrátit tam střední díl výfuku. Pomůže to.

Odesláno

uz davno jsem tu zakladal stejny vlakno dlouhy jak tejden a k nicemu se snad neprislo.je taky dulezity jak moc ti koncovka precuhuje auto a jakym sklonem je sklonena,jestli k zemi nebo nahoru,je to divny,ale ma to na to vliv.odhlucnit to nejde ani nepomuze,pac zvuk jde z koncovky,takze bud vymena nebo trp dal jako ja,zvyknul jsem si na to:D

• O 8 měsíců později...
Odesláno

nějaké nové nápady?:roker

kdysi jsem taky řešil a celkem bezvýsledně :roker

od clonek v potrubí, přes1cm tlustou gumu nad výfukem až po vylepení kufru zevnitř. vždy jen s malým zlepšením:papa

nejlepší varianta bude ten mezitlumič ;)

Odesláno

Vraž tam originál a nech si na něj navařit nějakou pěknou nerez koncovku za cca 1500,- a máš klid. Já to tak udělal na svém bývalém GTI a pohoda vánek. Hezky to vypadalo, v autě byl klid a mír a venku po ohřátí to trošičku bublalo. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Vraž tam originál a nech si na něj navařit nějakou pěknou nerez koncovku za cca 1500,- a máš klid. Já to tak udělal na svém bývalém GTI a pohoda vánek. Hezky to vypadalo, v autě byl klid a mír a venku po ohřátí to trošičku bublalo. :papa

to je moc drahá sranda - převaření svodů 1000,- nový výfuk 2000,- koncova 1500,- A ještě k tomu vyhodím tenhle nerez...:myslim To si radši zacpu uši:aut

Odesláno

Původně zaslal: Bohouš

to je moc drahá sranda - převaření svodů 1000,- nový výfuk 2000,- koncova 1500,- A ještě k tomu vyhodím tenhle nerez...:myslim To si radši zacpu uši:aut

vtom případě doporučuji sluchátka jako měl Otík :D:D:D

Odesláno

U závodního auta jsem to řešil kvůli tech.přijímce takhle:U válce před koncovou trubkou jsem navrtal 4xdírku o půměru 3.5mm nacpal tam drátěnky a skrz dírky jsem protáhl svářecí drát a zajistil ho.Dráty byly do kříže a celkem se to osvědčilo,ale je fakt,že tam byl tlumič jen po dobu přijímky a pak šel průchozí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...