Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi před měsícem jsem na www.nejlevnejsipneu.cz koupil 4 x Goodyear Hydragrip 195/65/15 1650,- kč/ks. V testech vychází jako jedny z nejlepších pneu na mokré vozovce. Se zkušenostma ale nemůžu sloužit, na to je mám příliš krátce.

Odesláno

Ja myslim, ze jsou moc drahy tady je mas za 1685 Kc.

Jinak ja mam Eagle F1 a spokojenost, sedi viborne, ikdyz pocitam s tim, ze zivotnost bude kratsi, kazdopadne 2 sezony vydrzi a to je dulezity!

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Ladman

Asi před měsícem jsem na www.nejlevnejsipneu.cz koupil 4 x Goodyear Hydragrip 195/65/15 1650,- kč/ks. V testech vychází jako jedny z nejlepších pneu na mokré vozovce. Se zkušenostma ale nemůžu sloužit, na to je mám příliš krátce.

jinak na autíku vypadaly SUPER:potlesk:potlesk

děkuji:mad:

Odesláno

Ja mam zatial Kleber Dynaxer HP2, v testoch sa javila ako najlepsia na suchej vozovke, mala najnizsi valivy odpor a najnizsiu mieru opotrebenia. Vychadza v porovnani s Hydragripom o cca 1000,-Sk menej za sadu 4ks.

• O 2 týdny později...
Odesláno

ja som mal predtým Michelin 195/65 Pilot F1, bol som s nimi veľmi spokojný veľmi dobre držali na suchu, ale za mokra to nebolo ono hlavne ak bolo viac vody, vtedy bolo treba ísť opatrne, boli to tvrdé gumy a bolo ich treba vymeniť dosť zavčasu keď začalo byť chladnejšie, teraz Barum 195/65 Bravuris, keď budú prachy a sa zoderú bude niečo iné, musím vydržať, :)

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Mam tam Made in German

Ok, tak je to potom ešte produkt vyrábaný priamo v centrálnom podniku v Hannoveri časť Stoecken.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...