Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Goodyear vs Continental

Michal.B

Recommended Posts

Asi před měsícem jsem na www.nejlevnejsipneu.cz koupil 4 x Goodyear Hydragrip 195/65/15 1650,- kč/ks. V testech vychází jako jedny z nejlepších pneu na mokré vozovce. Se zkušenostma ale nemůžu sloužit, na to je mám příliš krátce.

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Ladman

Asi před měsícem jsem na www.nejlevnejsipneu.cz koupil 4 x Goodyear Hydragrip 195/65/15 1650,- kč/ks. V testech vychází jako jedny z nejlepších pneu na mokré vozovce. Se zkušenostma ale nemůžu sloužit, na to je mám příliš krátce.

jinak na autíku vypadaly SUPER:potlesk:potlesk

děkuji:mad:

• 2 weeks later...

ja som mal predtým Michelin 195/65 Pilot F1, bol som s nimi veľmi spokojný veľmi dobre držali na suchu, ale za mokra to nebolo ono hlavne ak bolo viac vody, vtedy bolo treba ísť opatrne, boli to tvrdé gumy a bolo ich treba vymeniť dosť zavčasu keď začalo byť chladnejšie, teraz Barum 195/65 Bravuris, keď budú prachy a sa zoderú bude niečo iné, musím vydržať, :)

Původně zaslal: Michal.B

Tak jsem nakonec objednal Continentali http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu_info&ID=7012&m

V testech jsou na špičce a za tu cenu neber to.

No vidíš, nakoniec si si vybral doma vyrobené pneu.

Pozri sa čo tam máš za Made in xxxx.

Pretože Conti plášte už robíme v Otrokoviciach. Dnes sa všetko robí v strediskách z lacnou pracovnou silou. :(