Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No pokud by Ti to někdo delal tak cena bude pomalu stejná jako za novou klima, protože jí musí z té bouracky vykuchat ;)

PS: no dobře pár korun ušetříš :D

[upravil dne 16.4.07 Api]

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

Někdo mi říkal že je i klima ktera se připoji přes zapalovač.Slyšel někdo o tom?

jo ,prodavajto všude ,je to otočný ventilator na palubku, cena cca 250,- :D:D:D: , "kaviárový tousty!To je vůl!" Na zapalovač by ti to zhořelo, pamatuj že kompresor je pohaněný řemenem a je to taková zátěž že s klimou jezdiš o litr víc na spotřebě.

Odesláno

Takhle to chtělo řešit spousta taxikářu ,bo od noveho roku 2008 ,musí (nevim jestli v celé ČR nebo jen v Praze) mít každé auto taxi klima a nesmi byt starší vic jak 8 let a musí mít žlutou barvu, barvu vymyslely tak že místo drahého přestřikaní ,si nechali potáhnout auta žlutou folii,ale klima to je tak 40-50 litrů,všichni už mají novějši káry nebo přestali jezdit.

Odesláno

No mohli by něco takoveho vymyslet.Když se prodavaji ledničky na zapalovač.Teť mi psali z jednoho servisu kde montuju klimy,a na moji 406 by stala klima 60tis.kč.Tak to se budu rači pařit v horku.Nemate někdo nějak zlepšovak aby nebylo v autě takove vedro?

Odesláno

tak mě napadlo když nemáš klimu,je to trochu mimo tema,nepotřebuješ klínový řemen? Mám tu jeden navíc,protože potřebuju ten delší ,resp. na 406 s klimou.Nemáš zájem ?origo zabaleny p.c. 389,- teď za 250,- od fa DAYCO

Odesláno

no jednou jsem viděl přístroj,který se připojí do zapalovače a jakoby chladí,princip je v tom,že si do nádržky naliješ pokud možno studenou vodu z termosky a pomocí ventilátorku tě to ochlazuje,možná by tam šlo naházet i kostky ledu nevím

Odesláno

jen tak pro predstavu co je asi zhruba potreba k dodelani klimy :

takze pokud je jen jeden vetrak pred chladicem, tak vymenit za dva vetraky a prekopat jejich rizeni a elektroinstalaci ( pridat ridici jednotku pro vetraky ) a vetsinou vymenit i chladic a lehce predelat potrubi k nemu, pridat chladic klimy, vymenit olejovou vanu, vymenit trubky k posilovaci rizeni, dat jinou napinaci kladku remenu, pridat kompresor klimy a vsechny tlakovy trubky v motoru.

V interieru : vyndat celou palubku z auta ven, vymenit cely rozvod vzduchu pod palubkou, pridat vyparnik, vsechny spoje trubek klimy utesnit aby neutikala a natahat kompletni elektriku, to jest asi 30 dratu u manualni verze a jeste vic u automaticky, pak to cely naplnit chladivem a modlit se aby to neuteklo a aby to vubec fungovalo :D I kdyz nebudu pocitat tu praci tak naklady na takovouhle prestavbu se ti stejne nebudou libit, i kdyz budes kupovat vsechno z vrakace

Odesláno

mno delat bych to nechtel, je to kompletni predratovani pod palubkou, dodani cidel v interieru, pridat ruzny servomotory na klapky ovladani ...

Odesláno
Originally posted by Michal.B

Nemate někdo nějak zlepšovak aby nebylo v autě takove vedro?

Urcite zlepsenie by mohli priniest tmave folie. Ja sice mam klimu, ale aj tak si davam montovat 4 a 5 folie (zad a boky).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...