Medvěd Odesláno 23. duben 2007 Autor Odesláno 23. duben 2007 Jsem myslel, že si někdo všimne DNES O NAŠEM SRAZU PSALI VE SVĚTĚ MOTORů Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 Původně zaslal: Medvěd Jsem myslel, že si někdo všimne DNES O NAŠEM SRAZU PSALI VE SVĚTĚ MOTORů Méďo, to víš že jsme si všimli, jen bohužel smutním že nejedu i když jsem chtěl, oprava Piškota stála tolik že ji budu ještě dva měsíce splácet. Tak jsem to nějak přešel, omlouvám se;) Citovat
aka Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 Medo, ja si vsimla aprave sem si to rozmyslela a pojedu se tam taky podivat:mrk jestli to teda pisou v casopise.... Citovat
Marlin Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 co je ten svet motoru? Skoda ze nejedu. Citovat
voštík Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Peta U nás to lze překopírovat i na VHS Koukám, Medvěd bude dělat putovní DVD kino:D:D:D [upravil dne 23/4/07 Radek Hurvajz] Taky koukam: Medveduv mobilni kinematograf... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.