Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ten kdo vznesl dotaz k tomu přijde vjetšinou skvěle, protože se dozví co potřeboval a jakmile už se k tomu nechce nikdo vyjadřovat, tak se strhne diskuze na nějaký úplně jiný téma, ale tak je to nejspíš správně ... :D

Odesláno

... to je fakt ... a ono ženské za volantem jsou asi vděčný téma :(:(:(, nejraději mám, když vezu vedle sebe chlapa a před náma někdo zmatkuje a on pronese \"no jo, baba\", mám 100-chutí šlápnout na brzdu, ale přece si nerozmlátím přední sklo :D:D:D

EliM

Odesláno

Čau,

vidím, že je tady rušno, ale zkusím diskuzi o řidičském umění našich drahých přerušit (btw. - ta moje řídí dobře!!).

V posledním týdnu se mi ozývá od pravého předního kola pískání, a to v okamžiku, kdy lehce otočím volantem doprava. Žádné problémy jsem nepozoroval, brzdím, zatáčím,... jako obvykle. Nemáte náhodou tip, co by to mohlo být?

Díky, J.

Odesláno

a píská to i v zatáčce při brždění .. mě to dělají otřepy na brzdách - stačí v zatáčce přišlápnout a je klid a pak se na rovině do nich pořádně opřít (nemám ABS :-)

Odesláno

aha, díky. Já si to myslel, že to bude dajaká ptákovinka. Jenom ještě jeden dotaz - jak se \"sráží hrany\" na kotoučích - ono to totiž asi bude ono, mám tam na okrajích takový vyšší \"okraj\"? Jsem v tomto laik, stačí na to pilník, nebo to mám nechat někde vytočit? Dik, J.

Odesláno

Já to dělal kladívkem. Ono je to orezlé a ten rez opadá. Pomohlo to asi tak na 5 tkm - ale moc precizně jsem to nedělal. Jinak, pro jistotu pak kotouče otři hadrem namočeným v technickým benzínu (normální je mastný)

Třeba někdo bude mít neco lepšího k tomu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...