BATT Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Mě se to líbí, máš i pěkná kola, tak to vypadá docela pěkně. Taky něco takového hledám na 406, ale když připočtu snížení auta a prahy tak jsem zatím mimo realitu. To radši vrazím do chipu. Citovat
Netopýrka Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Ještě jsem se chtěla zeptat, zda je název vlákna dle slova PANIKA nebo PANIC... Citovat
aka Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 me uz to taky par dni vrta hlavou:aut:aut Citovat
Bloodeye Odesláno 19. duben 2007 Autor Odesláno 19. duben 2007 Mat tak vase problemy:aut:potlesk Je to od slova panic:mrk-cize moj pociatocny tuning=ete je v plienkach:mrk Citovat
Fusion Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Původně zaslal: BATT Mě se to líbí, máš i pěkná kola, tak to vypadá docela pěkně. Taky něco takového hledám na 406, ale když připočtu snížení auta a prahy tak jsem zatím mimo realitu. To radši vrazím do chipu. ...kterej zničí motor. Dobrej nápad Citovat
BATT Odesláno 20. duben 2007 Odesláno 20. duben 2007 To by musely být zničené motory na každém rohu, nenechám si to dělat doma na koleně. Koukni kolik lidí tady chip má a jsou spokojeni. Riziko samozřejmě připouštím, nejsem ignorant, ale při dobrém výběru firmy.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. duben 2007 Odesláno 20. duben 2007 Původně zaslal: Lavak_Bob Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Lavak_Bob Spoiler je krasny ale uznavam iba celu sadu predny spoiler+prahy+zadny poiler lebo teraz to zboku vyzera hrozne.... kritizovat umi kazdej, tunning neni o tom, namlatit to tam vsechno v jeden den, je o postupnem zvelebovani auta a pri predstave, ze jsem dal ted 20 tisic za kola, ceka me kridlo a cira optika, za dalsich 12 tisic, tak ver, ze to levna zalezitost neni, pokud si nechavas delat opravdu vymazleny veci. Jak tak koukam, tak ty nemas na aute nic zajimavyho :-). Jinak ten predni difuzor neni spatnej, ale pokud se casem pustis do celyho tunningu, tak mam obavy, ze budes menit cely predek, protoze ten podspoiler ti nebude ladit k celkovemu vzhledu auta :-) Ale jinak fajn :-) No ja rozhodne nekritizujem...napisal som ze ten spojler sa mi paci ale chce to aj zvysok...je i jasne ze to vietnamci na trhu nedavaju zadarmo....to som pisal skor ako radu... blbe to vyznelo, nechtel jsem te nijak napadnout, jde jen o to, ze se tohle dela vetsinou postupne a jak jsem psal tak jeste pro vysvetleni netopyrce - je to difuzor, tedy jen nastavba pod predni naraznik, spojler je v celku. Kazdopadne jak psala netopyrka, vizaz auta se da menit i najednou, ale na body kit si clovek musi pripravit aspon 30 tisic u felicie. Ted zrovna je moje auto v dilne, dela se mu zadni kridlo. A muzu rict, ze jsem ho jen malilinko (de facto) upravil tema kolama, kridlem, zadni cirou optikou a nejakymi drobnostmi, tak jsem uz na 50 tisicich, a to nemam ani ten bodykit. Ohledne prahu, jo je to hezky, ale clovek si nejdriv musi uvedomit kam s tim chce jezdit a po cem jezdi. Ja bych treba s prahy nezajel ani do garaze, ani na chatu, take to ospojleruju a prahy asi vynecham, nic jinyho mi nezbyde at si kazdy rika co chce. Maximalne prahy nasadim jen na tuning srazy :-) Citovat
Bloodeye Odesláno 21. duben 2007 Autor Odesláno 21. duben 2007 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Lavak_Bob Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Lavak_Bob Spoiler je krasny ale uznavam iba celu sadu predny spoiler+prahy+zadny poiler lebo teraz to zboku vyzera hrozne.... kritizovat umi kazdej, tunning neni o tom, namlatit to tam vsechno v jeden den, je o postupnem zvelebovani auta a pri predstave, ze jsem dal ted 20 tisic za kola, ceka me kridlo a cira optika, za dalsich 12 tisic, tak ver, ze to levna zalezitost neni, pokud si nechavas delat opravdu vymazleny veci. Jak tak koukam, tak ty nemas na aute nic zajimavyho :-). Jinak ten predni difuzor neni spatnej, ale pokud se casem pustis do celyho tunningu, tak mam obavy, ze budes menit cely predek, protoze ten podspoiler ti nebude ladit k celkovemu vzhledu auta :-) Ale jinak fajn :-) No ja rozhodne nekritizujem...napisal som ze ten spojler sa mi paci ale chce to aj zvysok...je i jasne ze to vietnamci na trhu nedavaju zadarmo....to som pisal skor ako radu... blbe to vyznelo, nechtel jsem te nijak napadnout, jde jen o to, ze se tohle dela vetsinou postupne a jak jsem psal tak jeste pro vysvetleni netopyrce - je to difuzor, tedy jen nastavba pod predni naraznik, spojler je v celku. Kazdopadne jak psala netopyrka, vizaz auta se da menit i najednou, ale na body kit si clovek musi pripravit aspon 30 tisic u felicie. Ted zrovna je moje auto v dilne, dela se mu zadni kridlo. A muzu rict, ze jsem ho jen malilinko (de facto) upravil tema kolama, kridlem, zadni cirou optikou a nejakymi drobnostmi, tak jsem uz na 50 tisicich, a to nemam ani ten bodykit. Ohledne prahu, jo je to hezky, ale clovek si nejdriv musi uvedomit kam s tim chce jezdit a po cem jezdi. Ja bych treba s prahy nezajel ani do garaze, ani na chatu, take to ospojleruju a prahy asi vynecham, nic jinyho mi nezbyde at si kazdy rika co chce. Maximalne prahy nasadim jen na tuning srazy :-) Ja tiez rozmyslam,ze prahy si nedam-ved uz teraz mam s tym problem parkovat! je to len plast,takze chvilka nepozornosti a je nastiepeny... Najblizsie ide kridlo,disky Brock,nove svetla Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: Bloodeye Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Lavak_Bob Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Lavak_Bob Spoiler je krasny ale uznavam iba celu sadu predny spoiler+prahy+zadny poiler lebo teraz to zboku vyzera hrozne.... kritizovat umi kazdej, tunning neni o tom, namlatit to tam vsechno v jeden den, je o postupnem zvelebovani auta a pri predstave, ze jsem dal ted 20 tisic za kola, ceka me kridlo a cira optika, za dalsich 12 tisic, tak ver, ze to levna zalezitost neni, pokud si nechavas delat opravdu vymazleny veci. Jak tak koukam, tak ty nemas na aute nic zajimavyho :-). Jinak ten predni difuzor neni spatnej, ale pokud se casem pustis do celyho tunningu, tak mam obavy, ze budes menit cely predek, protoze ten podspoiler ti nebude ladit k celkovemu vzhledu auta :-) Ale jinak fajn :-) No ja rozhodne nekritizujem...napisal som ze ten spojler sa mi paci ale chce to aj zvysok...je i jasne ze to vietnamci na trhu nedavaju zadarmo....to som pisal skor ako radu... blbe to vyznelo, nechtel jsem te nijak napadnout, jde jen o to, ze se tohle dela vetsinou postupne a jak jsem psal tak jeste pro vysvetleni netopyrce - je to difuzor, tedy jen nastavba pod predni naraznik, spojler je v celku. Kazdopadne jak psala netopyrka, vizaz auta se da menit i najednou, ale na body kit si clovek musi pripravit aspon 30 tisic u felicie. Ted zrovna je moje auto v dilne, dela se mu zadni kridlo. A muzu rict, ze jsem ho jen malilinko (de facto) upravil tema kolama, kridlem, zadni cirou optikou a nejakymi drobnostmi, tak jsem uz na 50 tisicich, a to nemam ani ten bodykit. Ohledne prahu, jo je to hezky, ale clovek si nejdriv musi uvedomit kam s tim chce jezdit a po cem jezdi. Ja bych treba s prahy nezajel ani do garaze, ani na chatu, take to ospojleruju a prahy asi vynecham, nic jinyho mi nezbyde at si kazdy rika co chce. Maximalne prahy nasadim jen na tuning srazy :-) Ja tiez rozmyslam,ze prahy si nedam-ved uz teraz mam s tym problem parkovat! je to len plast,takze chvilka nepozornosti a je nastiepeny... Najblizsie ide kridlo,disky Brock,nove svetla Na ty Brocky se porad, mam strach aby to nebyly tvarohace jako alessio. Ja jsem zainvestoval a koupi OZ a jsem maximalne spokojenej :-), kridlo snad uvidite na srazu na krivoklatu, takovej atyp, neco mezi Evem a Shogunem :-) Citovat
Bloodeye Odesláno 4. květen 2007 Autor Odesláno 4. květen 2007 Na ty Brocky se porad, mam strach aby to nebyly tvarohace jako alessio. Ja jsem zainvestoval a koupi OZ a jsem maximalne spokojenej :-), kridlo snad uvidite na srazu na krivoklatu, takovej atyp, neco mezi Evem a Shogunem :-) No chcel som BROCK RC11,ale podobne teraz spravila Skodovka na FABIU a to ee:bojim Tak mozno Oxigin [upravil dne 4.5.2007 Bloodeye] Citovat
Bloodeye Odesláno 29. únor 2008 Autor Odesláno 29. únor 2008 Tak vazeni,trochu som postupil s upravami,viac v topicu Tuning Žabáka 206cc 2.0 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.