JimaZ Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Zdavím Pežoťáky, mám potíže se 406 2.0 Hdi 66Kw r.v. 2000, jednou ráno jsem nastartoval a zůstala mi svítit kontrolka diagnostiky motoru (takový to oranžový...). Od té doby nemá auto výkon (jako by bez turba) a co je horší, občas začne samo od sebe chcípat jako by se dusí, nebo nejde nastartovat. Jsem před výměnou oleje, a uděláme i všechny filtry, ale tím to asi nebude. Nemáte někdo zkušenost s podobnou závadou? Už jsem slyšel že by to mohlo být naftové čerpadlo, problém s plynovým pedálem (ale chcípe to i na volnoběh), nebo ovládání vstřiku paliva. Každopádně bych to potřeboval připojit na počítač a udělat diagnostiku. Poradí někdo kam s tím? Nejlépe Praha Západ (Jesenice, Vestec, Jílové). Díky [upravil dne 16.4.2007 JimaZ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopkok Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 tak tak diagnostika napovie ale kazdopadne daj vediet co a ako lebo diagnodtika nie vzdy odhali tu pravu chybu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 myslím, že bude to bude zasraté čerpadlo v nádrži. Proste nedokáže plynule dodávať palivo. A pozri aj palivový filter pri motore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimaZ Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Tak je to vysokotlaká pumpa v motoru. Myslím, že dražší díl na tom autě už asi fakt nenajdu.... V Peugeotu prý 47 000,- Elit cca 26 000,-. Myslel jsem, že díly na francouze jsou za rozumné prachy. Dříve jsem měl Passata a předpokládal jsem že horší to být nemůže. Odešlo to taky někomu? Čím to je, auto má najeto cca 140 000 Km, někdo mi říkal, že špatnou naftou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 ze by to nikdo nerepasoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimaZ Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 No teď to má známej co mi o to pečuje a říkal, že se ještě pokusí v tom vyměnit nějaký magnet, což by přišlo cca na desítku. Ale nevím, jetli není lepčí koupit raději nové, aby se to zase za chvíly nevys...(ypalo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harosh3978 Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Zdar, nejdřív bych skusil váhu vzduchu, zajed na vrakáč a skus si půjčit dobrou a uvidíš. Tohle mě připadá na vadnou váhu. Cena není tak hrozná, nová myslím kolem 4k a na vrakáči zhruba 1500,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dafe Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 http://www.rada-bosch.cz/default.asp?ids=354&idc=463&idm=273 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts