ajven Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Servus dríči, viete niekto akú hrúbku má nová lamela na horeuvedný model P406 ? Potrebujem to vedieť, mám použitú na ruke aj s prítlačákom a je hrubá 6,7mm. Ložisko sa dá kúpiť nové. Ak máte niekto info prosím odpíšte. Díky vopred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 caf, a nemas to lepsie ked kupis celu spojkovu sadu novu??? vies ze uz budes mat pokoj na dlho a myslim ze to ani nestoji viac ako dakych 8500 a za kolko chces toto jazdene kupit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 za liter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted April 11, 2007 Author Share Posted April 11, 2007 Servus dríči, tak mi dnes obvolali až niekde do skladu do Považskej Bystrice. Nakoniec mi to zistili skladníci. A je to presne 6,97mm Takže tu čo mám na ruke má 6,75mm, takže bude bohato stačiť. Ešte ložisko v PU za 980SK a spojka bude za 2 litre. + 2 litre opravárovi a som na tom relatívne dobre. uf uf:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopkok Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 to Ajven: kolko tam mas najazdene, mam ten isty motor a spojka vyzera zatial O.K 178 000Km:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Původně zaslal: ajven Servus dríči, tak mi dnes obvolali až niekde do skladu do Považskej Bystrice. Nakoniec mi to zistili skladníci. A je to presne 6,97mm Takže tu čo mám na ruke má 6,75mm, takže bude bohato stačiť. Ešte ložisko v PU za 980SK a spojka bude za 2 litre. + 2 litre opravárovi a som na tom relatívne dobre. uf uf:P tak to ti gratulujem k velmi dobrej cene a nech teda sluzi spojka strasne dlho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 hmm .. pekna cena .. ja som menil spojku pred tyzdnom 8941 spojkova sada valeo ... da sa zohnat LUK za 6700 .. ale vraj je valeo lepsia ... plus 2500 zobral tipek + 500 za novy olej do prevodovky + nejaky plast sa tam urval tak to kupoval .. vseho vsudy nejak 12500 cize 2x tolko ... ale mam novu cize najblizsich 150k km sa mi bude srat nieco ine ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts