PaloLM Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 nainštaloval som do 307 original CD menič, kominikuje s rádiom a ovládačom, len potrebujem vedieť, či má na displeji ukazovať číslo hraného CD a aj číslo skladby. Má s tým niekto skúsenosť? Mne to neukazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 že záleží na cd jestli ne to na něm dané (zapsané skladby atd.). Číslo skladby by to ukazovat mělo. Alespoň u mého cd měniče to ukazovalo, dokud byl plně funkční:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domav Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ano ukazuje se vše na displeji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaloLM Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 poraďte mi ako to urobiť aby to ukazovalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJSNER-VÁCLAV!!! Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 ahoj, má někdo zkušenost s opravou CD měniče??? Mě se odporoučel a nevím co sním... Má to smysl opravovat??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1 Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Zkus to na www.resat-sro.cz Já ho tam měl v opravě protože když se ohřál tak se kousnul. Oprava týden, 1450,-Kč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJSNER-VÁCLAV!!! Posted April 8, 2007 Share Posted April 8, 2007 Tak dík:papa Jdu to vyndat a pošlu jim ho, Už mě nebaví furt přehazovat CDčka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts