Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak pánové moje zkušenosti jsou takové: Firma BOSAL vyrábí výfuky za zajímavé ceny, kvalita zpracování je taky slušná ovšem mi nikdy přesně napasovala koncovka na auto a výdrž opravdu dva mx tři roky.

Polmostrów jsem tam měl teď půl roku dočasně a na výfuku jsou znatelné prorezavělé sváry z vnitřní strany.. Cena je super, ale já už bych tona auto nedal nehledě na to že s koncovkama je to podobné..

Walker máme 4roky na rodiném autě a drží. Dnes jsem ho kontroloval a bez problémů..

Já jsem si dal dnes na auto výfuk polské výroby UlterSport přesně dělaný na moje auto a laděný na můj motor podle vzoru Remus.. Použitý materiál je podle dvou nezávislých mechaniků jako u Remusu a na auto padne jako ulitý bez jakýchkoli úprav. Celý zadní díl s chromovanou koncovkou průměr 80mm a laděním mi vyšel na 3600Kč po malé slevě.. Kamarád má Ulter už 4roky a je jako nový..

Polmostrow a Bosal rozhodně NE!!

Odesláno

na 205tku jsem dal nějaký polský noname (cca 800-1000) a vydžel tam od srpna do listopadu :) odlupovaly se z něj úplně pláty rzi.

na 306 jsem měl laděný výfuk KAT PRO (tenkrát cca 3500)a po 2 letech ho teď má kámoš. po rzi ani památky.

na 406 jsem si dělal duplexy za 5000, tak snad to vydrží :)

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

na 205tku jsem dal nějaký polský noname (cca 800-1000) a vydžel tam od srpna do listopadu :) odlupovaly se z něj úplně pláty rzi.

na 306 jsem měl laděný výfuk KAT PRO (tenkrát cca 3500)a po 2 letech ho teď má kámoš. po rzi ani památky.

JJ ty duplexy sou moc pěkný.. Docela rád bych si někdy poslech tvojí muziku v autí a mrknul na ty duplexy zblízka.. Hmm??:super

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Původně zaslal: Blizzard

JJ ty duplexy sou moc pěkný.. Docela rád bych si někdy poslech tvojí muziku v autí a mrknul na ty duplexy zblízka.. Hmm??:super

no problema :)

jinak duplexy má i paul jane. tomu to dělali v laytingu. a hudbu má tiež :)

Odesláno

Muzu souhlasit mel jsem Bosal a vydrzel 2 roky a sel do kytek :( tak jsem zainvestoval do ladeneho vyfuku Layting (no do dvou :) ) a jsem max spokojen. Firma Layting mi dala 2,5 roku na proreziveni a co mi rikali tak se tam vracel clovek az po 5 letech.

Guest RiderVFR
Odesláno
Původně zaslal: C.J.

Máte někdo vyzkoušené ty Polmostrów ??? Ceny jsou fakt zajímavé.. Vyjde to skoro levněji, než ohýbat trubku.. :)

Já sem teď namontoval střední i zadní díl od fy Polmostrów, kámoš mě říkal,že mu vydržel stejně dlouho jako Bosal - 4 roky, který je 2x dražší. Stálo mě to celkem 2.600,- Kč a pasovalo to super. Jak dlouho vydrží, to je otázka, ale za ty prachy :D

Vyměněné to máš za půl hodiny ...

Odesláno

Tak pánové moje zkušenosti jsou takové: Firma BOSAL vyrábí výfuky za zajímavé ceny, kvalita zpracování je taky slušná ovšem mi nikdy přesně napasovala koncovka na auto a výdrž opravdu dva mx tři roky.

Polmostrów jsem tam měl teď půl roku dočasně a na výfuku jsou znatelné prorezavělé sváry z vnitřní strany.. Cena je super, ale já už bych tona auto nedal nehledě na to že s koncovkama je to podobné..

Walker máme 4roky na rodiném autě a drží. Dnes jsem ho kontroloval a bez problémů..

Já jsem si dal dnes na auto výfuk polské výroby UlterSport přesně dělaný na moje auto a laděný na můj motor podle vzoru Remus.. Použitý materiál je podle dvou nezávislých mechaniků jako u Remusu a na auto padne jako ulitý bez jakýchkoli úprav. Celý zadní díl s chromovanou koncovkou průměr 80mm a laděním mi vyšel na 3600Kč po malé slevě.. Kamarád má Ulter už 4roky a je jako nový..

Polmostrow a Bosal rozhodně NE!!

Ja dal včera taky Ulter sport tak jsem zvědavy, jen s menši upravou bo mam breaka a tažne k tomu

post-0-14109596135639_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne :super

Ulter vypadá pěkně, alena tvůj duplex nemá:super Jinak ulter mam taky... průměr koncovky 80mm..

Odesláno

to stalmik : Diky moc, 80mm jsem chtel take ale v laytingu mi rekli ze 2x 100mm bude odosot lepsi tak tam mam 100mm. Ale Ulter by mel taky neco vydrzet kamos ho ma uz delsi dobu a bez problemu

[upravil dne 9.8.2007 paul jane]

Odesláno

Ulter vypadá pěkně, alena tvůj duplex nemá:super Jinak ulter mam taky... průměr koncovky 80mm..

já mám 1x 100mm

Odesláno

jojo snažim se , na přelomy podzim-zima budou i kolečka ,mám slibené tchanovy 15" origo ,viz Ferryho kára.

Jinak ted bojuju se ženou ,nechce folie na okna ,ale ja jo a moc!:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jojo snažim se , na přelomy podzim-zima budou i kolečka ,mám slibené tchanovy 15" origo ,viz Ferryho kára.

Opravdu pěkné kombi a hlavně starý model.. je o dost hezčí než ten hranatý nový.. A mlhovky chválim.. Btw.: Opatruj ty staré jako oko v hlavě ať nemám problém s montáží :super

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

Opravdu pěkné kombi a hlavně starý model.. je o dost hezčí než ten hranatý nový.. A mlhovky chválim.. Btw.: Opatruj ty staré jako oko v hlavě ať nemám problém s montáží :super

neboj jsou v trezoru:D

jen tak na okraj , v sobotu jedu do Plzně...

...ale Kostelec platí.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...