stalmik Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Tak pánové moje zkušenosti jsou takové: Firma BOSAL vyrábí výfuky za zajímavé ceny, kvalita zpracování je taky slušná ovšem mi nikdy přesně napasovala koncovka na auto a výdrž opravdu dva mx tři roky. Polmostrów jsem tam měl teď půl roku dočasně a na výfuku jsou znatelné prorezavělé sváry z vnitřní strany.. Cena je super, ale já už bych tona auto nedal nehledě na to že s koncovkama je to podobné.. Walker máme 4roky na rodiném autě a drží. Dnes jsem ho kontroloval a bez problémů.. Já jsem si dal dnes na auto výfuk polské výroby UlterSport přesně dělaný na moje auto a laděný na můj motor podle vzoru Remus.. Použitý materiál je podle dvou nezávislých mechaniků jako u Remusu a na auto padne jako ulitý bez jakýchkoli úprav. Celý zadní díl s chromovanou koncovkou průměr 80mm a laděním mi vyšel na 3600Kč po malé slevě.. Kamarád má Ulter už 4roky a je jako nový.. Polmostrow a Bosal rozhodně NE!! Citovat
Blizzard Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 na 205tku jsem dal nějaký polský noname (cca 800-1000) a vydžel tam od srpna do listopadu odlupovaly se z něj úplně pláty rzi. na 306 jsem měl laděný výfuk KAT PRO (tenkrát cca 3500)a po 2 letech ho teď má kámoš. po rzi ani památky. na 406 jsem si dělal duplexy za 5000, tak snad to vydrží Citovat
stalmik Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: Blizzard na 205tku jsem dal nějaký polský noname (cca 800-1000) a vydžel tam od srpna do listopadu odlupovaly se z něj úplně pláty rzi. na 306 jsem měl laděný výfuk KAT PRO (tenkrát cca 3500)a po 2 letech ho teď má kámoš. po rzi ani památky. na 406 jsem si dělal duplexy za 5000, tak snad to vydrží JJ ty duplexy sou moc pěkný.. Docela rád bych si někdy poslech tvojí muziku v autí a mrknul na ty duplexy zblízka.. Hmm?? Citovat
Blizzard Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: Blizzard na 205tku jsem dal nějaký polský noname (cca 800-1000) a vydžel tam od srpna do listopadu odlupovaly se z něj úplně pláty rzi. na 306 jsem měl laděný výfuk KAT PRO (tenkrát cca 3500)a po 2 letech ho teď má kámoš. po rzi ani památky. na 406 jsem si dělal duplexy za 5000, tak snad to vydrží JJ ty duplexy sou moc pěkný.. Docela rád bych si někdy poslech tvojí muziku v autí a mrknul na ty duplexy zblízka.. Hmm?? no problema jinak duplexy má i paul jane. tomu to dělali v laytingu. a hudbu má tiež Citovat
paul jane Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Muzu souhlasit mel jsem Bosal a vydrzel 2 roky a sel do kytek tak jsem zainvestoval do ladeneho vyfuku Layting (no do dvou ) a jsem max spokojen. Firma Layting mi dala 2,5 roku na proreziveni a co mi rikali tak se tam vracel clovek az po 5 letech. Citovat
Guest RiderVFR Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: C.J. Máte někdo vyzkoušené ty Polmostrów ??? Ceny jsou fakt zajímavé.. Vyjde to skoro levněji, než ohýbat trubku.. Já sem teď namontoval střední i zadní díl od fy Polmostrów, kámoš mě říkal,že mu vydržel stejně dlouho jako Bosal - 4 roky, který je 2x dražší. Stálo mě to celkem 2.600,- Kč a pasovalo to super. Jak dlouho vydrží, to je otázka, ale za ty prachy Vyměněné to máš za půl hodiny ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: stalmik Tak pánové moje zkušenosti jsou takové: Firma BOSAL vyrábí výfuky za zajímavé ceny, kvalita zpracování je taky slušná ovšem mi nikdy přesně napasovala koncovka na auto a výdrž opravdu dva mx tři roky. Polmostrów jsem tam měl teď půl roku dočasně a na výfuku jsou znatelné prorezavělé sváry z vnitřní strany.. Cena je super, ale já už bych tona auto nedal nehledě na to že s koncovkama je to podobné.. Walker máme 4roky na rodiném autě a drží. Dnes jsem ho kontroloval a bez problémů.. Já jsem si dal dnes na auto výfuk polské výroby UlterSport přesně dělaný na moje auto a laděný na můj motor podle vzoru Remus.. Použitý materiál je podle dvou nezávislých mechaniků jako u Remusu a na auto padne jako ulitý bez jakýchkoli úprav. Celý zadní díl s chromovanou koncovkou průměr 80mm a laděním mi vyšel na 3600Kč po malé slevě.. Kamarád má Ulter už 4roky a je jako nový.. Polmostrow a Bosal rozhodně NE!! Ja dal včera taky Ulter sport tak jsem zvědavy, jen s menši upravou bo mam breaka a tažne k tomu Citovat
Dave405 Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Pe.Tr.: 1. Co to stálo? 2. Kde jsi to dělal? 3. Neděla to randál? Citovat
paul jane Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne Citovat
stalmik Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: paul jane 2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne Ulter vypadá pěkně, alena tvůj duplex nemá Jinak ulter mam taky... průměr koncovky 80mm.. Citovat
paul jane Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 to stalmik : Diky moc, 80mm jsem chtel take ale v laytingu mi rekli ze 2x 100mm bude odosot lepsi tak tam mam 100mm. Ale Ulter by mel taky neco vydrzet kamos ho ma uz delsi dobu a bez problemu [upravil dne 9.8.2007 paul jane] Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: Dave405 Pe.Tr.: 1. Co to stálo? 2. Kde jsi to dělal? 3. Neděla to randál? 1.samotný výfuk 3000,- 2. http://www.spei.cz/cs/ 3. je to decentní vzhled i zvuk , jsem maximálně spokojen. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: paul jane 2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne Ulter vypadá pěkně, alena tvůj duplex nemá Jinak ulter mam taky... průměr koncovky 80mm.. já mám 1x 100mm Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: paul jane 2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne jojo snažim se , na přelomy podzim-zima budou i kolečka ,mám slibené tchanovy 15" origo ,viz Ferryho kára. Jinak ted bojuju se ženou ,nechce folie na okna ,ale ja jo a moc! Citovat
stalmik Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: paul jane 2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne jojo snažim se , na přelomy podzim-zima budou i kolečka ,mám slibené tchanovy 15" origo ,viz Ferryho kára. Jinak ted bojuju se ženou ,nechce folie na okna ,ale ja jo a moc! Opravdu pěkné kombi a hlavně starý model.. je o dost hezčí než ten hranatý nový.. A mlhovky chválim.. Btw.: Opatruj ty staré jako oko v hlavě ať nemám problém s montáží Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2007 Odesláno 9. srpen 2007 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: paul jane 2 Pe.tr : Koukam ze si se pusti do peknych uprav ten vyfuk vypada pekne jojo snažim se , na přelomy podzim-zima budou i kolečka ,mám slibené tchanovy 15" origo ,viz Ferryho kára. Jinak ted bojuju se ženou ,nechce folie na okna ,ale ja jo a moc! Opravdu pěkné kombi a hlavně starý model.. je o dost hezčí než ten hranatý nový.. A mlhovky chválim.. Btw.: Opatruj ty staré jako oko v hlavě ať nemám problém s montáží neboj jsou v trezoru:D jen tak na okraj , v sobotu jedu do Plzně... ...ale Kostelec platí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.