SLAVONIX Odesláno 11. březen 2007 Odesláno 11. březen 2007 Keď naštartujem a motor je studený, otacky sa ledva udrzia. Po prejdeni pár km vsak stupnu skoro na 2000! Niekdedy ked na volnobeh prudsie pridam plyn tak potom opat klesnu. A spotreba... Ta ma trapi najviac: 20l na 100km!!!! Prosim, prosim, kralovstvo za radu, lebo toho peugeota prisambohu rozsekam! Citovat
SLAVONIX Odesláno 11. březen 2007 Autor Odesláno 11. březen 2007 Peugeot 309 GTI 1,6 , rv. 1986, elektronické vstrekovanie LE 2 Jetronic Citovat
OK406 Odesláno 11. březen 2007 Odesláno 11. březen 2007 A ne teče ti někde benzin?? Taková potřeba snad ani není možná.:myslim:myslim Citovat
SLAVONIX Odesláno 11. březen 2007 Autor Odesláno 11. březen 2007 To by som si asi všimol, aj keď po natankovani v aute dost smrdi benzin... Mne sa skor zda, že to bude absolutne rozštelovany motor, nefunkcne cidlo teploty alebo take nieco..., Ale do servisu sa mi fakt nechce, tam su hovada a ktovie ci by sa mojim 21 rocnym levom vobec zaoberali... Citovat
Lavak_Bob Odesláno 12. březen 2007 Odesláno 12. březen 2007 Původně zaslal: SLAVONIX To by som si asi všimol, aj keď po natankovani v aute dost smrdi benzin... Mne sa skor zda, že to bude absolutne rozštelovany motor, nefunkcne cidlo teploty alebo take nieco..., Ale do servisu sa mi fakt nechce, tam su hovada a ktovie ci by sa mojim 21 rocnym levom vobec zaoberali... Ze nevidis nikde vlhkost od benzinu to este neznamena ze ti netecie lebo sa stihne odparit. Ak ti vo vnutri v aute citit benzin tak pravdepodobne na 100% tecie. Nastartuj popros niekoho nech ti pridava a ubera plyn a ty prezry vsetky hadice. Citovat
.mycTD Odesláno 12. březen 2007 Odesláno 12. březen 2007 Původně zaslal: SLAVONIX Keď naštartujem a motor je studený, otacky sa ledva udrzia. Po prejdeni pár km vsak stupnu skoro na 2000! Niekdedy ked na volnobeh prudsie pridam plyn tak potom opat klesnu. A spotreba... Ta ma trapi najviac: 20l na 100km!!!! Prosim, prosim, kralovstvo za radu, lebo toho peugeota prisambohu rozsekam! 1/ Potvrzuji, ze ta spotreba mozna je:papa 2/ otacky zpusobuje vada meho oblibeneho supplementary air device. Je to takova \"trumpeta\" schovana hluboko na strane s rozdelovacem. Vede do ni hadice pred a za klapkou a konektor. Kdyz ho vypojis, tak to bude drzet ty 2.000 hned po startu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.