Neon Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 NEON si dá: Snídaně: SO i NE ... marmoša párty Večeře: Řízek a Čínu ... na pořadí nezáleží a děkujů ... Citovat
peavey Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 Peavey,Dj_genius,Speede,Vlasta,Kobra,Právník (za chatku pro 6) Pá:večeře 6x vepřová čína So:snídaně 6x párek,hořčice,hodně pečiva So:oběd 6x guláš + polívka (rest.pod václavem) So:večeře 6x smažený vepřový řízek,brambory ,citron Ne:snídaně 3x párek,hořčice,hodně pečiva 3x marmeláda,máslíčko,sýr,hodně pečiva Ne:oběd 6x bramborová 6x Vepřové výpečky,bramborový knedlík,zelí(špenát) Citovat
Jepík Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 Mi si dáme SO snídaněárek 3x SO oběd: hovězí na česneku 3x SO večeře vepřový řízek 3x NE snídaně Marmeláda 3x Citovat
Vertex Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 Vertex si dá: SO snídaně: Marmeláda , máslíčko , sejra , pečivo SO večeře: Smažený vepřový řízek , brambory , citron NE snídaně: Párek , hořčice , pečivo Citovat
jaudax Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 Jídlo: Sobota - Snídaně - 2x párek a pečivo Večeře - 2x smažený řízek, brambory,citrón Neděle - Snídaně - sýr a marmeláda s rohlíkem PS: Přijedem asi v pátek snad do 18:00 (z Ostravy...) Citovat
Netopýrka Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 SNÍDANĚ sobota i neděle Marmeláda , máslíčko , sýr , pečivo OBĚD neděle Vepřové výpečky , bramborový knedlík , špenát VEČEŘE pátek a sobota pátek: Smažený vepřový řízek , brambory , citrón + bramboračka sobota: čína s rýží + vývar s knedlíčky Penízky za ubytko odeslány a děkuju za papú Citovat
Rošťák Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 ID: 2748 nick: Rošťák polopenze 90,- Kč na sobotu a to pro dva lidi platba při příjezdu sobota: snídaně: párek, hořčice, pečivo večeře: řízek, brambor, citron oběd v Rakovníku: Guláš s knedlikem nedělní snídani si koupime normalně Citovat
Martini Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 ID:3913 Nick:Martini Pro mě a Adušku Pá večeře:2x Čína s rýží So snídaně:2x Marmeláda,máslo,sýr a pečivo So večerě: 2x Řízeček,brambory a citrón Ne snídaně:2x Párek,hořčice,pečivo oběd v Rakovníku:2x Hovězí na česneku,Bram.knedlík a špenát Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 ID: 5093 nick: fox.chosen pro mě a přítelkyni, tedy všecko dvakrát: PÁ večeře: vepřová Čína, rýže SO snídaně: Párek , hořčice , pečivo SO oběd: Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát SO večere: Smažený vepřový řízek , brambory , citrón NE snídaně: Párek , hořčice , pečivo Sobotní oběd bychom rádi v Rakovníku Citovat
Trundik Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 snídaně a večeře mám objednané, takže přiobjednávám sobotní oběd - guláš s knedlíkem Citovat
Medvěd Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 Medvěd ID 824 (předseda) pá večeře řízek + megaporce brambor so snídaně párečky so oběd gulášek s 12 knedlíky (jak je to s variantou výpečky a brdlíky??? To já radši, ale nějak jsem z kontekstu pochopil, že so oběd bude pouze gulášový) so večeře - čínu moc nemusím, takže asi opět schnitzel + megabrambory ne snídaně párečky ne oběd výpečky + megaporce brdlíků, minimum = tucet (nešlo by místo špenátu zelíčko???) MŇAM [upravil dne 18/4/2007 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 takze pokud muzu prosit: patek vecere polevka bramborova, rizek a brambor sobota snidane parek, horcice, pecivo obed vypecky + brdliky velka porce (bylo by mozne zeli misto spenatu?) vecere polevka vyvar s jatrovymi knedlicky a rizek, brambor nedele snidane marmelada, maslicko, syr, pecivo obed vypecky + brdliky velka porce (bylo by mozne zeli misto spenatu?) Citovat
Vvitty Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 no a ted si jeste musim pamatovat co jsem to vlastne chtel.... Citovat
aka Odesláno 18. duben 2007 Odesláno 18. duben 2007 tak vendulka(1013) patek vecere: Smažený vepřový řízek , brambory , citrón sobota: snidane: Marmeláda , máslíčko , sýr , pečivo vecere:Vepřová Čína , rýže nedele: snidane: Marmeláda , máslíčko , sýr , pečivo obed: Vepřové výpečky , bramborový knedlík , špenát Citovat
Oliver Riedel Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Olie s příbuzenstvem:D ID: 3768 nick:Oliver Riedel PÁ:večeře - 3 x Vepřová čína,rýže 1 x smažený vepřový řízek,brambory SO:snídaně - 2 x párek,hořčice,pečivo 2 x marmeláda,máslíčko,sýr,pečivo SO:oběd(Rakovník) - 4 x Hovězí na česneku,bram. knedlík,špenát Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 ID: 3713 nick: Scrat + 1 podotykam, zaplatil jsem vam jidlo na ucet :-) pa-vecere: 2x veprova cina s rejzi so-snidane: 2x rohlik s marmoskou so-vecere: 2x smazeny rizek, brambor ne- snidane: 2x parek s chlebem so-obed - 1x veprovy krk s knedlickem a zelickme;-))) 1x gulash z kravy, knedlik z testa ;-) Citovat
Zipík Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 Zipík ID 2487 Pa- večeře: 2x Vepřová čína , rýže So- snídaňě:2x Párek , hořčice , pečivo So- večeře:2x Smažený vepřový řízek , brambory , citrón + 2x Hovězí vývar Ne- snídaňě:1x Párek , hořčice , pečivo 1x Marmeláda , máslíčko , sýr , pečivo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. duben 2007 Odesláno 19. duben 2007 minimaxík (mrtvé ID 2025 ) pátek večeře - vepřová čína 1x sobota snídaně - jen káva, jídlo přenechám nepříteli sobota oběd - rakovnický gulášek sobota večeře - smažený řízek neděle snídaně - jen káva, jídlo přenechám nepříteli neděle oběd - pečené stehno děkuji Citovat
Radek V. Odesláno 20. duben 2007 Odesláno 20. duben 2007 Jelikož musím nahlásit počty jídel v Rakovníku (a že toho teda moc není....oproti počtu přihlášených) Zbytek jídel bude dle jídelního lístku...minutky. Určitě tam bude ještě nějaká rezerva ale ne moc. Nechci si pak ta jídla kupovat pro sebe domů a mít na měsíc zásoby. To asi pochopí každý, že by se mi to přejedlo....děkuji všem;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.