MareC3k Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Nema niekto skusenosti s vymenou pristrojovky z modelu GTi s meranim tlaku a teploty oleja v 205GRD? ku GTi-ckovej mam aj cidla tlaku a teploty oleja, ale zapojenie vsetkych konektorov vyzera byt uplne ine. Ked som pripojil GTi pristrojovku tak blikalo a svietilo vsetko mozne len nie to co malo Otackomer na GTi pristrojovke ma 3 vyvody (asi +, -, a impulzy?) skusal som to pripojit na snimac ktory ide od zotrvacnika na diesli, su tam 3 vyvody.. tienenie, cerveny a zeleny ale ani tuk Prosim, kto by vedel pomoct zo zapojenim konektorov, nejaky popis lebo cislovanie vodicov vyzera byt uplne ine Prehladal som cele forum, pisal som niektorym clenom ale zatial nic Citovat
MareC3k Odesláno 5. březen 2007 Autor Odesláno 5. březen 2007 Kopec ludi tu ma nahodene GTi pristrojovky v obyc. non-GTi205 modeloch, nikto sa nepodeli o svoje skusenosti ako na to a ako to pozapajat? Citovat
Ladis Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Mám to doma někde sepsaný, co a jak kam patří. Pokud o víkendu pojedu domů a nezapomenu, tak bych to vzal ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.