vix Odesláno 8. srpen 2003 Odesláno 8. srpen 2003 Mě zase pavouk zalezl do tacháče a tam v kliku zesnul . Citovat
Toman Odesláno 11. srpen 2003 Autor Odesláno 11. srpen 2003 Kdyz uz je rec o tech pavoucich, 9 sklipkanku mam doma a jsou v pohode :-) p.s. zatim jsem ale zadnyho jeste pazoutem nesvezl Citovat
Hics Odesláno 11. srpen 2003 Odesláno 11. srpen 2003 Hezky Tomane!!! Míval sem takovýhleho neřáda (slovy mojí matky) taky, ale nejak mi přestal žrát červíky a teď je z něj hezká sušenka. Furt vypadá jako živej a sem tam eště někoho poděsí... Pavoci sou sqelý a nevím, proč je lidi vražděj :( No nic, radši sem si pořídil činčilu a ta jen krade cíga a vožírá pohozený 100koruny. Parchant jeden...:D:D Citovat
Sepp Odesláno 11. srpen 2003 Odesláno 11. srpen 2003 Zbav se cincili a porid si veverku ta svine, sežere vsechno, ale prachy jsem jeste nezkousel Ikdyz se mi obcas stava, ze nejaky shanim :D Citovat
Kik Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 Pavouci mi nijak extra nevaděj, ale radši mam svýho potkana Otakárka :D Citovat
Guest Tomáš1 Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 Pavouk za montérkama hmm tak to je fajn:D:D:D:D:D Citovat
Pe?as Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 hehe, neprehanite to s tou laskou k autum? je sice dobre obcas umejt vejfuck, ale spis hadr je na to dobrej.... kdyz uz, tak pockat az zchladne :-) [Editován dne 12/8/03 Pe?as] Citovat
Guest Masinka Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 Pe?as: taky ses uz spalil? Jak jsi to prosimte lecil? Citovat
Guest MMMMM Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 Kdyz jsem koupil auto, dali mi novou znacku novy technicak ale osvedceni o emisich mam puvodni kde je SPZ predchoziho majitele.Jak moc to vadi? Citovat
Kik Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 Mám dojem, že to nevadí vůbec, jednak to mám taky tak a policajty co já vím emise moc neberou ... na příští technický dostaneš jinou kartičku - novou - lepšííí :D WOW už jsem kecka :D Citovat
Toman Odesláno 15. srpen 2003 Autor Odesláno 15. srpen 2003 5M: Ja to mam taky tak. Znacku jsem si nachal od predchoziho majitele. Pokud je ale majitel z jineho kraje, musis mit novou znacku (nebo kdyz je ta stara nejak poskozena). p.s. co rikate na dle meho nazoru na stupidni evidencni kontrolu? koupim si auto, musim udelat evidencku na me jmeno. Kdybych ho teoreticky druhej den zas prodal, tak si novej majitel musi udelat zas evidencku na sve jmeno a znovu calovat! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.