Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hezky Tomane!!! Míval sem takovýhleho neřáda (slovy mojí matky) taky, ale nejak mi přestal žrát červíky a teď je z něj hezká sušenka. Furt vypadá jako živej a sem tam eště někoho poděsí... Pavoci sou sqelý a nevím, proč je lidi vražděj :(:(:(

No nic, radši sem si pořídil činčilu a ta jen krade cíga a vožírá pohozený 100koruny. Parchant jeden...:D:D:D

Odesláno

hehe, neprehanite to s tou laskou k autum? je sice dobre obcas umejt vejfuck, ale spis hadr je na to dobrej.... kdyz uz, tak pockat az zchladne :-) :P

[Editován dne 12/8/03 Pe?as]

Odesláno

Kdyz jsem koupil auto, dali mi novou znacku novy technicak ale osvedceni o emisich mam puvodni kde je SPZ predchoziho majitele.Jak moc to vadi?

Odesláno

Mám dojem, že to nevadí vůbec, jednak to mám taky tak a policajty co já vím emise moc neberou ... na příští technický dostaneš jinou kartičku - novou - lepšííí ;):D:D

WOW :o už jsem kecka :D:D

Odesláno

5M: Ja to mam taky tak. Znacku jsem si nachal od predchoziho majitele. Pokud je ale majitel z jineho kraje, musis mit novou znacku (nebo kdyz je ta stara nejak poskozena).

p.s. co rikate na dle meho nazoru na stupidni evidencni kontrolu? koupim si auto, musim udelat evidencku na me jmeno. Kdybych ho teoreticky druhej den zas prodal, tak si novej majitel musi udelat zas evidencku na sve jmeno a znovu calovat!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...