Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam najeto pres 130 000 km a zatim maximalni spokojenost. Nekdy, kdyz ctu recenze o P307 v motoristickych casopisech, tak nevim o jakem auto to vlastne pisi. Vnitrni prostor, primerene tuhy a citelny podvozek, vyhled z auta, ergonomie, bzdy, akusticka pohodicka, ..... to jsou vlastnosti, kterych si u sveho auta v porovnani s konkurenci cenim. S novymi motory HDI, ktere valcuji konkurenci, jak akustickem projevu, malou cenu povinneho ruceni (1.4,1.6 HDI) aspotrebou, nema tento model skoro uz zadnou chybu. :potlesk Pokud se o auticko hezky starate a date mu co potrebujde, tak vas rozhodne ve stychu nenecha. Moc casto nepisu, protoze psat furt dokola, jsem spokojeny, jsem spokojeny, jsem spokojeny , ........, me uz nebavi. :P

Bohuzel, co nevidet opustit vase rady a vydam se o tridu vyse. Mam totiz v "merku" P407 SW s 2.0HDI.

At vam vsem vsechno dobre slouzi. :super

Odesláno

Jo jo, výhled, to se musí nechat, ten má 307 světovej! :super

Když sem usedl to 307 poprvé, tak mi to až tak nepřišlo, ale teď, když jedu někdy něčím jiným a pak zas usednu do pežotka, je to balzám na duši! To teprve člověk pak oceňuje, jaký to má to auto všecky vychytávky. Doufám, že vydrží co nejdýl, u auta jeden nikdy neví.

Odesláno

2 petr307

Návod jak odstranit klepání.

Původně zaslal: mares

Uvolněnou plastovou krytku tlumiče omotejte izolační páskou, aby se zvětšil průměr a zasuňte do misky z hliníkové slitiny.Kdo by tomuto řešení nevěřil může z boku misky vyvrtat otvor o průměru 3,2 mm a zašroubotat samořezný šroub, který krytku přidrží za rantl v misce.Tyto způsoby upevnění jsou rozebíratelné což si myslím, že je lepší než lepiti.

krytkaT.jpg

[upravil dne 16.4.2007 mares]

[upravil dne 16.4.2007 mares]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, jsem fakt nadšený, že čtu konečně neco jinýho než kritiku. Jezdím kombikem fabií, parkuje mi před domem a vždycky když kouřím v okně, tak zalíbeně koukám na o kus dál stojící 307SW, přičemž to moje je nějak bez povšimnutí. Takže po přečtení vašich příspěvků jsem přesvědčen, že byť je fábka 1 rok stará, půjde z domu. Díky vám všem :super

Odesláno
Původně zaslal: Damnian

Ahoj, jsem fakt nadšený, že čtu konečně neco jinýho než kritiku. Jezdím kombikem fabií, parkuje mi před domem a vždycky když kouřím v okně, tak zalíbeně koukám na o kus dál stojící 307SW, přičemž to moje je nějak bez povšimnutí. Takže po přečtení vašich příspěvků jsem přesvědčen, že byť je fábka 1 rok stará, půjde z domu. Díky vám všem :super

dobře děláš
Odesláno

Ferin007: uz jsem zijistil jak zrusit autolock a autolights ;)

jinak to klepani (viz nahore) zahadne prestalo, tak to zatim neresim. uz mam tedy dve varianty cim to, bud je to zamek (coz jsem se dival a je to mozne, pacicka ve dverich je nejaka "hybaci") nebo tedy ta uvolnena krytka tlumice. az se to ozve tak na to vlitnu, ale ted to nebudu drazdit dokud je hodnej :)

diky

Odesláno

to damnian:tiez som to tak urobil,z fabie combi do pazouna break a vobec nelutujem.super pohodlne a vybavou a bezpecnostou neporovnatelne.samo aj spotreba je ovela lepsia a hlavne po meste.je to proste super pohodlne auto.odporucam.

Odesláno

Víte co, ono jde hlavně o pohodlí celé rodiny. Před nedávnem, jsem s hrůzou zjistil, že dát do kufru fábie kočárek, byť je to kombik je docela hokna. Jako nakonec ho tam člověk nějak dostane..., ale to rozčarování :myslim:grr

Odesláno

Ale tak jako nezlobí, on je to 2 roky starý vůz, ale prostě, když bych si nechal nainstalovat srovnatelnou výbavu s pežotkem, tak je to prostě předražené. Ona škodovka má drahé dovybavení. I když tady jde především o velikost. 3 děcka, kočár, surf..., to by se člověk v té fabce pos... prostě interiér musí být prostorný, kufr ještě prostornější, ergonomie vychytaná, spotřeba jako pro živitele velké rodiny a nakonec: Ladné křivky a krása vozu. Co si budem namlouvat, ale fabie stojící vedle P307 působí, jako podsaditá tlustá baba od plotny vedle holky z žurnálu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...