nemec.cb Odesláno 15. duben 2007 Odesláno 15. duben 2007 Mám ji 2 měsíce najel jsem už 2 000km. a jsem velmi spokojen.A dětem se nejvíc líbi ta prosklená střecha. Citovat
marshall Odesláno 16. duben 2007 Odesláno 16. duben 2007 2 nemec Tak si to vysněné auto s celou rodinou pořádně užij. :potlesk Citovat
petr307 Odesláno 16. duben 2007 Odesláno 16. duben 2007 mam 307 hatchback mesic, 2 tisice km a spokojenost velika. akorat mi vpravo vzadu neco porad klape pri nejake nerovnosti, musim to lokalizovat a vyresit... Citovat
omegaalfa Odesláno 16. duben 2007 Odesláno 16. duben 2007 s auty od peugeotu spokojenost (už jsem měl 4 - 306,405,307 dvakrát), se servisy nespokojenost - zvláště co se týče záruky Citovat
Hnidopich Odesláno 16. duben 2007 Odesláno 16. duben 2007 Mam najeto pres 130 000 km a zatim maximalni spokojenost. Nekdy, kdyz ctu recenze o P307 v motoristickych casopisech, tak nevim o jakem auto to vlastne pisi. Vnitrni prostor, primerene tuhy a citelny podvozek, vyhled z auta, ergonomie, bzdy, akusticka pohodicka, ..... to jsou vlastnosti, kterych si u sveho auta v porovnani s konkurenci cenim. S novymi motory HDI, ktere valcuji konkurenci, jak akustickem projevu, malou cenu povinneho ruceni (1.4,1.6 HDI) aspotrebou, nema tento model skoro uz zadnou chybu. Pokud se o auticko hezky starate a date mu co potrebujde, tak vas rozhodne ve stychu nenecha. Moc casto nepisu, protoze psat furt dokola, jsem spokojeny, jsem spokojeny, jsem spokojeny , ........, me uz nebavi. Bohuzel, co nevidet opustit vase rady a vydam se o tridu vyse. Mam totiz v "merku" P407 SW s 2.0HDI. At vam vsem vsechno dobre slouzi. Citovat
Ferin007 Odesláno 16. duben 2007 Odesláno 16. duben 2007 Jo jo, výhled, to se musí nechat, ten má 307 světovej! Když sem usedl to 307 poprvé, tak mi to až tak nepřišlo, ale teď, když jedu někdy něčím jiným a pak zas usednu do pežotka, je to balzám na duši! To teprve člověk pak oceňuje, jaký to má to auto všecky vychytávky. Doufám, že vydrží co nejdýl, u auta jeden nikdy neví. Citovat
mares Odesláno 16. duben 2007 Autor Odesláno 16. duben 2007 2 petr307 Návod jak odstranit klepání. Původně zaslal: mares Uvolněnou plastovou krytku tlumiče omotejte izolační páskou, aby se zvětšil průměr a zasuňte do misky z hliníkové slitiny.Kdo by tomuto řešení nevěřil může z boku misky vyvrtat otvor o průměru 3,2 mm a zašroubotat samořezný šroub, který krytku přidrží za rantl v misce.Tyto způsoby upevnění jsou rozebíratelné což si myslím, že je lepší než lepiti. [upravil dne 16.4.2007 mares] [upravil dne 16.4.2007 mares] Citovat
pejsek Odesláno 7. květen 2007 Odesláno 7. květen 2007 to Silex: nemáš náhodou bezpečnostní šrouby na disku?? Citovat
Damnian Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 Ahoj, jsem fakt nadšený, že čtu konečně neco jinýho než kritiku. Jezdím kombikem fabií, parkuje mi před domem a vždycky když kouřím v okně, tak zalíbeně koukám na o kus dál stojící 307SW, přičemž to moje je nějak bez povšimnutí. Takže po přečtení vašich příspěvků jsem přesvědčen, že byť je fábka 1 rok stará, půjde z domu. Díky vám všem Citovat
nemec.cb Odesláno 11. květen 2007 Odesláno 11. květen 2007 Původně zaslal: Damnian Ahoj, jsem fakt nadšený, že čtu konečně neco jinýho než kritiku. Jezdím kombikem fabií, parkuje mi před domem a vždycky když kouřím v okně, tak zalíbeně koukám na o kus dál stojící 307SW, přičemž to moje je nějak bez povšimnutí. Takže po přečtení vašich příspěvků jsem přesvědčen, že byť je fábka 1 rok stará, půjde z domu. Díky vám všem dobře děláš Citovat
Ferin007 Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Nejlepší je doba tak mezi 2 a 4 ranní. PS: Ale jinak autíčko doporučuju, rochním si v něm. Doufám, že to tak zůstane na věky. Ťuky ťuk. Citovat
petr307 Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 Ferin007: uz jsem zijistil jak zrusit autolock a autolights jinak to klepani (viz nahore) zahadne prestalo, tak to zatim neresim. uz mam tedy dve varianty cim to, bud je to zamek (coz jsem se dival a je to mozne, pacicka ve dverich je nejaka "hybaci") nebo tedy ta uvolnena krytka tlumice. az se to ozve tak na to vlitnu, ale ted to nebudu drazdit dokud je hodnej diky Citovat
ATTILA Odesláno 12. květen 2007 Odesláno 12. květen 2007 to damnian:tiez som to tak urobil,z fabie combi do pazouna break a vobec nelutujem.super pohodlne a vybavou a bezpecnostou neporovnatelne.samo aj spotreba je ovela lepsia a hlavne po meste.je to proste super pohodlne auto.odporucam. Citovat
Damnian Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 Víte co, ono jde hlavně o pohodlí celé rodiny. Před nedávnem, jsem s hrůzou zjistil, že dát do kufru fábie kočárek, byť je to kombik je docela hokna. Jako nakonec ho tam člověk nějak dostane..., ale to rozčarování Citovat
marshall Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 FábieCombi a P 307 Break, to je rozdíl co. A vo tom to je. I když P 307 občas zlobí tak ten vnitřní prostor to silně vyvažuje. Citovat
petr307 Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 a fabie nezlobi? manzelka ji chtela taky koupit nebo Dacii nastesti jsem ji presvedcil i diky tomuto foru Citovat
Damnian Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 Ale tak jako nezlobí, on je to 2 roky starý vůz, ale prostě, když bych si nechal nainstalovat srovnatelnou výbavu s pežotkem, tak je to prostě předražené. Ona škodovka má drahé dovybavení. I když tady jde především o velikost. 3 děcka, kočár, surf..., to by se člověk v té fabce pos... prostě interiér musí být prostorný, kufr ještě prostornější, ergonomie vychytaná, spotřeba jako pro živitele velké rodiny a nakonec: Ladné křivky a krása vozu. Co si budem namlouvat, ale fabie stojící vedle P307 působí, jako podsaditá tlustá baba od plotny vedle holky z žurnálu Citovat
Ferin007 Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 No, myslím, žes to trefil přesně, zrovna všera sem si na ulici říklal něco velice podobnýho. Citovat
Damnian Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 A mmj. moje, žena kolem toho p307 taky chodí a taky kouká s usměvem. No prostě je to láska nás obou, takže rozhodnutí je prakticky společné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.