Janki Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 Zdravim, Zacala na mna blikat oranzova kontrolka v P405 GRDT asi druha zlava, ma tvar hlavy s malymi usami a skoro do polovice je zaplnena :-)) Neviete poradit, co mi to ta kontrolka chce povedat ? Diky, Janki. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 Původně zaslal: Janki Zdravim, Zacala na mna blikat oranzova kontrolka v P405 GRDT asi druha zlava, ma tvar hlavy s malymi usami a skoro do polovice je zaplnena :-)) Neviete poradit, co mi to ta kontrolka chce povedat ? Diky, Janki. To vypadá na kontrolku \"Voda v palivovém filtru\" Citovat
Janki Odesláno 16. únor 2007 Autor Odesláno 16. únor 2007 Ahoj Radku, dakujem za radu, hladal som kontrolky na P405 - neuspesne, ale podla tvojej rady som tu nasiel palubovku na 306tku a je to tak ako pises. H2O v rope. Idem vymenit filter kym ta voda nezamrzne. Alebo uz mrznut nebude ? :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 Asi ještě mrznout bude, i když bych se nezlobil kdyby nemrzlo, ať se daří a voda v ropě ať tě nezlobí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.