Dundee Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Holly: Tak přesně takhle jsem dopadl u obou posledních aut- předchozí majitel jen jezdil, měnil olej a lil do toho benzín (naftu). Já s tim pak začal jezdit a hned se podělalo to, hned zas ono (teda hlavně u toho golfa, peugeot měl investice \"radši dřív než později\")... Citovat
Pechy Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Taky mám pohádku 4/2005 koupeno P605 (41tkm, sevisní knížka)r.v 97/98 s dovozníma poplatkama cena kolem 7200 Euro - investice žádná, pouze olej. V soucasne dobe najeto 61tkm a v áčkách mi nabídli okamžite 150t kč - jsem zvědav kolik by na to přihodili - spokojenost:roker Hodně štěstí s prodejem:papa Citovat
tutman Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Původně zaslal: Pechy Taky mám pohádku 4/2005 koupeno P605 (41tkm, sevisní knížka)r.v 97/98 s dovozníma poplatkama cena kolem 7200 Euro - investice žádná, pouze olej. V soucasne dobe najeto 61tkm a v áčkách mi nabídli okamžite 150t kč - jsem zvědav kolik by na to přihodili - spokojenost:roker Hodně štěstí s prodejem:papa v ačach ti to nabídnou ale pat ti daj tak polovic:P Citovat
jozefsv Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Původně zaslal: tutman Původně zaslal: Pechy Taky mám pohádku 4/2005 koupeno P605 (41tkm, sevisní knížka)r.v 97/98 s dovozníma poplatkama cena kolem 7200 Euro - investice žádná, pouze olej. V soucasne dobe najeto 61tkm a v áčkách mi nabídli okamžite 150t kč - jsem zvědav kolik by na to přihodili - spokojenost:roker Hodně štěstí s prodejem:papa v ačach ti to nabídnou ale pat ti daj tak polovic:P no mozno len o 40 000 menej.poznam to Citovat
Oliver Riedel Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Ber to tak okolo 35 000,- kč až 40 000,- kč,já dal za 91 v benzinu 25 000,-kč. Citovat
Medvěd Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: tutman Původně zaslal: Pechy Taky mám pohádku 4/2005 koupeno P605 (41tkm, sevisní knížka)r.v 97/98 s dovozníma poplatkama cena kolem 7200 Euro - investice žádná, pouze olej. V soucasne dobe najeto 61tkm a v áčkách mi nabídli okamžite 150t kč - jsem zvědav kolik by na to přihodili - spokojenost:roker Hodně štěstí s prodejem:papa v ačach ti to nabídnou ale pat ti daj tak polovic:P no mozno len o 40 000 menej.poznam to Když ptáčka lapají . . . . . . Pechy, nechci Ti kazit radost, ale těm 150 tKč při výkupu bych fakt nevěřil. U AAAček to funguje tak, že chtějí mít tak 40 tKč marži při prodeji a samozřejmě výsledně takové ceny, aby tam auta dlouho nestála. I přesto ale mají několik lidí, kteří jsou placeni pouze za to, že obvolávají soukromé inzerenty a slibují jim i modré z nebe. Ty pak namlsán sedneš do auta, projedeš třeba i 100 km, ztratíš půl dne času a dozvíš se, že auto má takové a takové mouchy a že technik vidí cenu maximálně na xxx, což je třeba i o 30% nižší cena, než kterou Ti slibovat maník po tydlifonu. Ty se pak ocitneš v situaci, kdy zvažuješ, zda si auto odvézt domů a doufat, že ho sám prodáš za víc (řešení to je, ale nikoli, pokud jsi už s prašulema po tydlifonu přislíbenýma počítal) nebo jim ho tam budeš chtít nechat a budeš chtít o ceně licitovat (pak je potřeba vycítit z prodejce, zda už na Tvůj typ auta nemá nějaký přímý odpal (tzn. že projevuje intenzivnější zájem), nebo zda je to jen další auto v řadě, které mohou a nemusí vykoupit. Proto bych před nabídkou AAAčkovému technikovi nejdříve prošel jejich bazar a pokud tam uvidím více než 3 605ky, a třeba i jednu se stejnou motorizací, asi bych si nabídku k výkupu dobře rozmyslel. Citovat
Pechy Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Jasné, beru to více než s rezervou.. Chtěl jsem jen podat informaci, neplánuji koupi nového auta nebo podobně, takže to pro mě padá.. To auto je netknuté, bez závad, nejeté. Kdybych uvažoval o prodeji, tak to raději nechám stát u baráku než to prodat za nějakou směšnou cenu.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.