Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tutman

stejně je to v pr... autovrakoviště vystaví doklad o ekologické likvidaci, auto rozebere a všechno se stejně vrátí do oběhu jako náhradní díly35445.gif

jj, rika se tomu recyklace;)

Odesláno

Všechno asi dost těžko, spíš jen malý zlomek. Kór z toho co se tam běžně odevzdává, z toho nebývá použitelné vůbec nic. Zbytek se roztřídí na kovy, plasty atd - na rozdíl od dementů, co rozeberou pixlu někde doma, a skla a sedačky vyházej do lesa.

Odesláno

pěkně jste to napsali,ale zkusím to ještě jednou:Jde mi o to,jestli můžu já vyřadit vozidlo na základě odhlášky na mě nebo ho musím napřed na sebe přepsata teprve pak odhlásit.Doklad o ek.likvidaci neřešte ten jsem sehnal za 500,-.Chci z toho vybrat motor s převodovkou a zbytek jim tam zavezu.Kdybych tam dovezl kastli s motorem je potvrzení zadarmo.Tak že do lesa opravdu nic vyhazovat NEDUDU!

Odesláno

Pokud už máš doklad o likvidaci, tak je odhláška zbytečná, to už jsem ti jednou psal. Nech si dát od toho původního majitele plnou moc, dojdi tam s tím potvrzením, nech to vyřadit a techničák s tím zapsaným vyřazením mu vrať, ať má dušička pokoj. Nevím, co furt řešíš s nějakou odhláškou.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Všechno asi dost těžko, spíš jen malý zlomek. Kór z toho co se tam běžně odevzdává, z toho nebývá použitelné vůbec nic. Zbytek se roztřídí na kovy, plasty atd - na rozdíl od dementů, co rozeberou pixlu někde doma, a skla a sedačky vyházej do lesa.

žeby to byl malý zlomek se mi nějak nezdá:kola, nápravy, plechy, světla, motor, skla, atd......

na rozdíl od dementů, co rozeberou pixlu někde doma, a skla a sedačky vyházej do lesa.

skoro stejnou paseku dělá člověk který netřídí odpad! :(

Odesláno

Jo, jasně, že se ale těch jmenovaných věcí z těch vraků fakt prodá. Kdybys aspoň měl vzdálené tušení, o čem vůbec píšeš. I vrakoviště toho z těch věcí, co jsi vyjmenoval, většinu vyhází, natož pak sběrna! Ale to se těžko vysvětluje někomu, kdo to nikdy nedělal...

Odesláno

Jo, a kolik se toho rozprodá z těch škodovek? Prd... tam i práce na vymontování něčeho většinou přesáhne hodnotu toho dílu.

Jinak už jsem se také setkal se střelci, co si někde pronajali pozemek, natahali tam 50 vraků z Anglie atd, vysápali z toho jen pár nejzajímavějších věcí (airbagy apod., diesel motory, převodovky), zbytek tam vesele nechali ležet a zdejchli se. Majiteli pozemku tak zbyla akorát hromada nebezpečnýho odpadu, a měl dost velkej (hlavně drahej) problém to zlikvidovat... to jen tak k tomu, co se prodává a neprodává.

Odesláno

To spíš přesně naopak, měli velice dobře spočítáno, co se vyplatí a co ne, na rozdíl od naivních názorů z diskuzí. Ale kdo nedělal, nepochopí... Ten, kdo s díly měl kdy co aspoň trochu do činění, se pozná velmi dobře, podle toho že ví, jaké díly jsou skutečně cenné, a co je jen otravný odpad - k víceméně stejnému poznání totiž dojde každý, kdo se do toho pustí, a umí aspoň trochu používat hlavu (a kdo ne, tomu zbyde jen to smetiště).

Odesláno

ja taky rozprodaval vrak na dily a strasnej vopruz. Veci, co jsem myslel, ze maji nejakou cenu mi zustaly a furt nekdo chtel nejaky kraviny zam*dany uprostred auta, nejlip zespodu. Nakonec jsem sundal, co bylo max do dvou sroubku a auto slo do sberu.

Odesláno

Já mám opačnej problém. Mám vyhlídlý odstavený auto bez značek, ale v poměrně dobrym stavu. Dal bych tam lístek, že to kdyžtak koupim. Ale vůbec netušim, jak to legálně papírově dostat zpátky do provozu.

Pokud jsou značky v depozitu, tak OK, dát to do kupy, udělat technickou, přihlásit a tradá.

Ale co když třeba majitel umře a pozůstalí to ponechají osudu, třeba už ani nedohledají papíry, apod.?

Má někdo nějaký nápad? Dík.

Odesláno

2operator : co je to za auto, ze te tak laka neco takoveho resit? pokud to neni nejakej \"zajimavej\" kousek, tak se to ani neoplati resit.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2operator : co je to za auto, ze te tak laka neco takoveho resit? pokud to neni nejakej \"zajimavej\" kousek, tak se to ani neoplati resit.

Mazda Xedos 6 :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Můžeš zjistit VIN vozidla a dát jej do evidence pojišťoven, zdali je vozidlo pojištění a podle toho poznáš, co a jak:myslim

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Operator

Můžeš zjistit VIN vozidla a dát jej do evidence pojišťoven, zdali je vozidlo pojištění a podle toho poznáš, co a jak:myslim

Až zase pojedu kolem, tak tam šoupnu lístek a uvidíme, jestli se někdo ozve. Ale jelikož to tam stojí už tak 5 let :roll , tak to jednak bude asi pěknej krumpl a hodně práce na tom, ale spíš pochybuju, že si toho lístku majitel vůbec všimne. Ale co, za zkoušku nic nedám.. :D

:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...