KoNG Odesláno 15. září 2007 Odesláno 15. září 2007 denno: já ti můžu říct že ti poláci mě dostali v mnoha směrech tím co všechno nevymslí. Já jsem všude když mám čas tak prolízám všelijaký fora a zkoumám informace. Pro jejich pozdějíš aplikaci např. co bych mohl tzv. zadarmo upgradovat. Citovat
carbik Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 nafotil jsem montaz/doplneni palubniho PC v aute, ktere bylo idealne pripravene: http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=1561 snad to nekomu pomuze [upravil dne 2.10.2007 carbik] Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 ty krýávo tak to jde v tom případě i u mě já mylsel že se trubička má vést středem, tak to jdu na to též HURÁ už žádná výměna páčky Heh akorátz tam nemám tu pružinku tak to nějak zaimprovizuji [upravil dne 2.10.2007 KoNG] Citovat
carbik Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 misto pruzinky pouzij molitan - toto neni muj napad Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: carbik misto pruzinky pouzij molitan - toto neni muj napad JJ to mě též napadlo zitra si stím vyhraju Citovat
denoo Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 som zvedavy ako dopadnes , hned napis a vyfot palubak, sak displey mas ne? Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: denoo som zvedavy ako dopadnes , hned napis a vyfot palubak, sak displey mas ne? Denoo už to fakčí udělal jsem si provizorní párátko a zkoušel to přepínat některý ty hodnoty byly zajimavý hlavně když jsem tomu dával od 1900-4000 Akorát je potřeba si s tím molitanem vyhrát tak aby se ta tyčinka nevychílila moc do boku a to právě provedu tak, že ji nalepím k tomu molitanu a pak to zadělám [upravil dne 2.10.2007 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 No takže jelikož mi to nedalo vrhnul jsem se na to hnedka jako molitan jsem použil starou oleženou karimatku, a jako tyčinku jsem použil obyčejný dřevený špejle který má doma každý kuchař Vycpávka vypadala takto [upravil dne 2.10.2007 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: carbik nafotil jsem montaz/doplneni palubniho PC v aute, ktere bylo idealne pripravene: http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=1561 snad to nekomu pomuze [upravil dne 2.10.2007 carbik] Joo Carbic seš borec, klobou dolů páčku jsem měl rozdělanou několikrát, ale v životě mě nenapadlo, že se musí něco strčit do této nenápadné dírky Už jsem spokojený jako blecha Pokud se potkáme máš u mě jedno orosený - za vyřešení tohoto problému. Ještě že jsem nekoupil z bazaru ty páčky za 3tisíce [upravil dne 2.10.2007 KoNG] Citovat
ajsik Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 no vidíš kongu :-) si mě předtím nepochopil a celou dobu jsi měl tu správnou páčku ... Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: ajsik no vidíš kongu :-) si mě předtím nepochopil a celou dobu jsi měl tu správnou páčku ... No asi ne hlavní je že už to jede jak má Citovat
KoNG Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: denoo gratulujem :super trosku ti to zavidim Díky ani nevíš jakou jsem z teho měl radost Citovat
kmil Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 No ja nechci nejak rejpat,ale kdyby jste si cetli toto tema poradne + odkazy,tak to z toho bylo zcela jasne uz drive,ze se to nestrka doprostred. Citovat
denoo Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 kong , ake ti ukazuje ten palubak hodnoty ? Su dobre? Zrovnaval si ich s nejakou inou hdi 1,4 ? A ten dojazd , ze na kolko km mas este nafty v nadrzi , to ti klesa plynulo alebo to skace napr po 20 km, alebo ako? Citovat
KoNG Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: denoo kong , ake ti ukazuje ten palubak hodnoty ? Su dobre? Zrovnaval si ich s nejakou inou hdi 1,4 ? A ten dojazd , ze na kolko km mas este nafty v nadrzi , to ti klesa plynulo alebo to skace napr po 20 km, alebo ako? Všechno klesá plynule spotřeba odpovídá skutečnosti podle toho co si eviduji Kmil: no já to četl a narazil pouze na threat kde se říká, že se má tyčka vést středem. Mimo to to každý zprovozní, ale nezdokumentuje až Carbic to vzal za své A jak je vidět tak nejsem jedinej kdo to nepochopil jak říkáš ty ! Hold nejsme tací geniové jako TY [upravil dne 3.10.2007 KoNG] Citovat
kmil Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 No to víš, každej nemůže být génius. ... Ne sranda,já to jen podotkl.Jak jsem to dřív studoval,tak jsem to našel přímo na obrázku,jak ty tyčka má vezt, ale bohužel já nemám MUX ,tak jsem to přestal řešit. No hold mám takovou smůlu, že mám rok 2001 tesně před Muxem. Citovat
carbik Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 denoo: dojezd je prdel, kdyz to honis a mas plyn az na podlaze, tak poctive a rychle ubyva, pokud to najednou zacnes jen lechtat, tak ti malem nafta pribyde zpet, jako by se to snazilo predvidat podle stylu jizdy (tak chytre to samozrejme neni) ale libi se mi prehled naladenych stanic na radiu (takova ta tabulka, kde hned vidim, co je pod kterou predvolbou) Citovat
KoNG Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 přesně jak píše carbic dneska jsem měl čas po Olomouci dělat kraviny tak doufám že mě někde nezměřily protože jsem měl takovej sportovní režim Docela mě překvapilo že když jedu po městě 50 na 3ku tak to ukazuje 5,5-6l a když tam lupnu 4ku tak to spadne na 4,5-5 ale zase motor dusí v otáčkách kolem 1400 takže žádnej rychlík Jo je to paráda se dívat jak to reaguje na nové hodnoty udané mojí těžkou nohou ))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.