Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

Původně zaslal: denoo

nazdar, kong to co si nasiel na polskom webe je super, ako keby to bolo prelozene do nasho jazyka, tak by to bol kopec velmi uzitocnych informacii , a nemuseli by sme tu riesit niektore vlastne neriesitelne prerabky, kedze co nespravi poliak tak uz ani sam peugeot by nedokazal :D :D :D

cital som to, nasiel som toto

nie można sotosować wyświetlaczy MUXowych do aut bezMUXowych ponieważ nie zdaje to egzaminu co asi znamena ze nemuxaci maju smolu ohladne palubneho pc.

Kulisek aky mas rocnik vyroby auta?

"2006" a tu záslepku mám taky na pevno (vypydá to tak:myslim)

Tak to vítej do klubu :roll Výměna celého COMu

Odesláno

ako dostat sa k packam, to ani neni taky problem hadam, kamarat mi to pred domom robil, vymienal mi volant , mal som sportovy ale nebolo to ono tak som dal original s airbagom, ako robota asi 15 - 20 min to robil. Nic zlozite , a takisto mi vymienal aj smerovkovu packu. Ja proste nemam mux, tak ako naozaj neviem co by mi ukazovalo ten pc :bojim

A jsi si jistej že opravdu některý neMUX vozy neměli palubní PC ?

[upravil dne 10.9.2007 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: tirka

čitam že prvi displej ma okrem hodin a informaciio tvoreni ch dverach aj teplome.:myslim

na mojom ten teplomer nejde :( mam 2002ročnik .Ako ho mam spojaznit:myslim

Je možné že to nebude podporovať tvoj display,mam známeho,ktorý má jednoriadkový display,čidlo teploty v zrkadle a teplotu mu neukazuje. Dal som mu môj display a na ňom mu už teplotu ukazuje.A ten jeho display v mojom aute teplotu neukazoval a ani nešlo origo rádio.

Odesláno

no pozeral som inzeraty aj s foto a popisom, vsetko rocniky 98 - 2001 , asi 100 aut, a ani na jednom som nenasiel bohuzial paluby pc , a vlastne ved jediny displey ktory ukazuje palubak je ten co sa dava do novych 2001 a hore mux , a myslim ze bol jediny s pc, no neviem, a taky zasah ako menit cely COM , sa mi zda dost velky zasah a ci ti za to stoji palubny pc ?? :nevim a nakoniec este nebude ukazovat presne ,

Odesláno
Původně zaslal: pito.za

čitam že prvi displej ma okrem hodin a informaciio tvoreni ch dverach aj teplome.:myslim

na mojom ten teplomer nejde :( mam 2002ročnik .Ako ho mam spojaznit:myslim

Je možné že to nebude podporovať tvoj display,mam známeho,ktorý má jednoriadkový display,čidlo teploty v zrkadle a teplotu mu neukazuje. Dal som mu môj display a na ňom mu už teplotu ukazuje.A ten jeho display v mojom aute teplotu neukazoval a ani nešlo origo rádio.

displej ma taky konfiguraci a podle ni zobrazuje takze se muze stat presne to co popisujes... jeho displej nemel aktivovano ani radio ani teplomer ... to polaci taky resili ... at zajede do servisu a necha si to teplotni cidlo aktivovat ...

no ja mel s MUX packou stesti mel jsem zaslepku co sla vyndat...11/2004

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

nazdar, kong to co si nasiel na polskom webe je super, ako keby to bolo prelozene do nasho jazyka, tak by to bol kopec velmi uzitocnych informacii , a nemuseli by sme tu riesit niektore vlastne neriesitelne prerabky, kedze co nespravi poliak tak uz ani sam peugeot by nedokazal :D :D :D

cital som to, nasiel som toto

nie można sotosować wyświetlaczy MUXowych do aut bezMUXowych ponieważ nie zdaje to egzaminu co asi znamena ze nemuxaci maju smolu ohladne palubneho pc.

Kulisek aky mas rocnik vyroby auta?

"2006" a tu záslepku mám taky na pevno (vypydá to tak:myslim)

mel by ti jit namontovat tempomat :mrk, daval se od prelomu 2006 tusim 1. dubna ...

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Pro ty co musej měnit páčky zajímavá cena:

http://aukro.cz/item244588695_peugeot_ovladani_pod_volant.html

¨

No za tu cenu to mám i s vrakáče v Olmiku takže žádná výhra. A jak mi bylo řečeno na vrakáči může být problém v nekompatibilitě páček a pak nejde nastartovat vozidlo. A další je ESP a neESP páčky a taky auto světla, auto stěrače

Odesláno

KoNG: Ale tohle je nový, ještě zabalený... Je tam napsáno, že je to pro vozy bez ESP a s dešťovym sensorem... :roll

[upravil dne 14.9.2007 Schreek]

Odesláno

no já deštový senzor nemám a automatické světla (senzor) taky ne :D takže ten vrakáč to jistí navíc si to tam mužu vyzkoušet že mi bude všechno fungovat ;)

[upravil dne 14.9.2007 KoNG]

Odesláno

mna bi to zaujimalo takisto mam 206 rvn 11. 2002

DAKUJEM:myslim

A co tě zajimá ? Když si pročteš od začátku tento příspěvěk tak zjistíš že máš MUX verzi a tím pádem by to mělo jít dodělat ;)

Odesláno

Jinak co se týká toho ESP netuší někdo co všechno je potřeba pro chod sytému ? Když bych měl snímač polohy volantu + gyro snímač ve středovým tunelu co je ještě třeba ? Jiná jednotka ABS ? BSI ?

[upravil dne 14.9.2007 KoNG]

Odesláno

čistě hypoteticky řečeno pro ESP potřebuji (snímač polohy natočení volantu, gyro snímač vychýlení osy vozu a dál u to tuším pak jen řídí jednotka ABS akorát nevím zda to umožnuje BSI či není třeba ještě jine jednotky. Jenom mě to zajímá protože jak tak sleduji tak Peugeot je pěkná skládačka co se týká výbavy vozu.

[upravil dne 15.9.2007 KoNG]

Odesláno

kong kokos to sa ti ako podarilo najst, ty si viac hadam na polskom peugeote ako tuto :D:D , inak toto je priamy dokaz coho je schopny jeden poliak, ked si vezme nieco do hlavy. ,

preboha to ako mohol pospajat tolko ID Kable ako z pocitaca ako radica hardiskov. Este aj teplotu brzd, no fakt by ma zaujimalo ako dlho to robil a vlastne ako k tomu prisiel. A ci mu ten palubak dobre ukazuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...