Drudva Odesláno 10. únor 2007 Odesláno 10. únor 2007 Zdravim vas a prosim o radu, rosveci mi nekdy kontorolka diagnostiky,nic pravidelnyho,ale vzdycky!.Nekdy na volnobeh, nekdy pri 3 tis.,no sovislost jsem zatim zadnou nezpozoroval.Vyblikana chyba je POMER PALIVA A VZDUCHU MIMO TOLERANCI.Kdysi davno tuto chybu zpusobila lambda,ale tu jsem vzal ted z auta kde chodila, poradte co ma jeste vliv.filtr i se vzduchovou klapkou je taky pujcen z auta kde to chodilo.Dal nevim.Diky za radu Citovat
Hafity Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 Nalezeno v Autodata 2004: code 52 - Mixture control A/supply voltage. Citovat
Dundee Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 Nemohla by to bejt zanesená škrtící klapka na sání? Kolegovi pomohlo, když sundal hadici na přívod vzduchu a klapku vyčistil štětcem namočenym v techničáku, měl tam docela humáč... Citovat
Hafity Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 Nalezeno ve Vivid Automotive: kód 52 - palivová směs mimo toleranci/lambda (nesprávný, nebo žádný signál). Tyhle kódy všeobecně mohou naznačit vadnou součástku, ALE I VADNÝ VODIČ K TÉ SOUČÁSTCE!!! To znamená odpojit kabel k ECU, kabel k lambádě a procinknout to. Citovat
Drudva Odesláno 12. únor 2007 Autor Odesláno 12. únor 2007 takze myslite zalezitost pouze lambdy a signalu z ni. Klapkou to nebude, tu mam cistou. Citovat
Hafity Odesláno 12. únor 2007 Odesláno 12. únor 2007 Netvrdím, že to nemůže být slepá ulička, v každém případě bych začal tou lambádou a kabelama od ní do ŘJ. Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2007 Odesláno 12. únor 2007 neco malo k lambda sonde co jsem zatim tak stacil zjistit, jeliko ji taky resim ZDE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.