Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj, monoblok to je... Je mi celkem jedno, z jakýho typu ten startér bude, hlavně aby tam pasoval :) .

stávající startér vypadá takto :

délka je cca 20 cm, ale to asi není podstatné

starter.jpg

[upravil dne 11/2/07 MartyAA]

Odesláno

No já byl před chvílí na dílně i s foťákem, bohužel jsem si nezkontroloval stav baterek. Možná se tam ještě odpoledne dostanu a změřím ty rozteče děr pro upevňovací šrouby. Teda předpokládám, že ta tvoje tajemná fotka s vyznačením Bermudského trojuhelníku má ukazovat ty rozteče.

Odesláno

Nemám na booku Photoshop, abych tu fotku upravil a fotil jsem to v přítmí... ale jako schéma to myslím postačí. Když dojde na lámání chleba, změřím ty rozteče pořádně...

Odesláno

Okolo 15té hodiny pojedu do Zeměkoule za pakupkami. To je tak na hoďku. Při zpáteční cestě to vemu okolo dílny. Teda jestli nezapomenu.

Odesláno

To Hafity : To by bylo bezva... ;)

To komisar : Na tomhle obrázku je Bosh a má jinak pootočený šrouby... Já mám Valeo a mám jeden šroub nahoře a dva dole, viz předchozí obrázek

Odesláno

Já už jsem ho jednou repasoval, jestli se tomu tak dá říkat. Strejda mi stočil kotvu, koupil jsem si nový uhlíky a futýrka, to bylo asi před dvouma rokama.

Jenže teď už je definitivně ve věčných lovištích... kotva je na dvou místech úplně prodřená.

Jediný co by se dalo použít jsou leda ty uhlíky... :D

Odesláno

To nebude problém, když seženu ještě jeden podobnej. Ale jednodušší by bylo, kdybych za to péťo, což mi přijde jako solidní cena, sehnal už kompletní, kterej bych jen namontoval. :)

Odesláno

Tady z toho ne. Máš Bosch, nebo Valeo? Pokud máš Valeo, tak tu mám jeden startér se špatnou cívkou, špatnou volnoběžkou, ale jinak točí normálně. Bylo to na R19, ale stator je stejnej, jako na TU motorech. Vypadá to, že se to liší v tý volnoběžce a v tom hliníkovým mezikusu, kterej má pro Rendly samo jiný rozteče. Tuším že to je klasickej DR6. Pokud bys měl nouzi, tak ho rozeberu a změřím rozměry statoru. Začíná to být nějaký krkolomný.:nevim

Odesláno

Nejlepší by bylo sehnat nový \"starý\" z vrakáče za 1000,- Kč. Ale kde, že ? :myslim

Startéry, altíky apod. se u těchhle historickejch kousků mění kus za kus (v ceně okolo 1000,- Kč).

A pokud máš jeden z posledních funkčních monobloků na našem území, tak k tomu ti gratuluju. A myslím to \"ohne sranda\". :cool:

Odesláno

Díky za gratulace, do teď skutečně jezdil.. :) Nemáš nějakej nápad, kde na vrakáči to sehnat? Samo nejlíp v Praze. napadá mě zatím jen Butovická, tak tam dneska cinknu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...