MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 Jj, monoblok to je... Je mi celkem jedno, z jakýho typu ten startér bude, hlavně aby tam pasoval . stávající startér vypadá takto : délka je cca 20 cm, ale to asi není podstatné [upravil dne 11/2/07 MartyAA] Citovat
Hafity Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 No já byl před chvílí na dílně i s foťákem, bohužel jsem si nezkontroloval stav baterek. Možná se tam ještě odpoledne dostanu a změřím ty rozteče děr pro upevňovací šrouby. Teda předpokládám, že ta tvoje tajemná fotka s vyznačením Bermudského trojuhelníku má ukazovat ty rozteče. Citovat
MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 Nemám na booku Photoshop, abych tu fotku upravil a fotil jsem to v přítmí... ale jako schéma to myslím postačí. Když dojde na lámání chleba, změřím ty rozteče pořádně... Citovat
Hafity Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 Okolo 15té hodiny pojedu do Zeměkoule za pakupkami. To je tak na hoďku. Při zpáteční cestě to vemu okolo dílny. Teda jestli nezapomenu. Citovat
MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 To Hafity : To by bylo bezva... To komisar : Na tomhle obrázku je Bosh a má jinak pootočený šrouby... Já mám Valeo a mám jeden šroub nahoře a dva dole, viz předchozí obrázek Citovat
MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 Koukal jsem na ten link, a je to přesně do mého typu motoru... Nevim co je cena bes SD ale 4.7k je docela pecka... Citovat
MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 Já už jsem ho jednou repasoval, jestli se tomu tak dá říkat. Strejda mi stočil kotvu, koupil jsem si nový uhlíky a futýrka, to bylo asi před dvouma rokama. Jenže teď už je definitivně ve věčných lovištích... kotva je na dvou místech úplně prodřená. Jediný co by se dalo použít jsou leda ty uhlíky... Citovat
MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 To nebude problém, když seženu ještě jeden podobnej. Ale jednodušší by bylo, kdybych za to péťo, což mi přijde jako solidní cena, sehnal už kompletní, kterej bych jen namontoval. Citovat
Hafity Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 Tak se navzájem nepotěšíme! U toho mého startéru jsou rozteče zhruba 8,5 - 8,5 - 12. Citovat
MartyAA Odesláno 11. únor 2007 Autor Odesláno 11. únor 2007 Tak to je škoda... Snad se někdo najde, kdo má podobnej. Nebo myslíš, že by šlo z něj prohodit kotvu? Citovat
Hafity Odesláno 11. únor 2007 Odesláno 11. únor 2007 Tady z toho ne. Máš Bosch, nebo Valeo? Pokud máš Valeo, tak tu mám jeden startér se špatnou cívkou, špatnou volnoběžkou, ale jinak točí normálně. Bylo to na R19, ale stator je stejnej, jako na TU motorech. Vypadá to, že se to liší v tý volnoběžce a v tom hliníkovým mezikusu, kterej má pro Rendly samo jiný rozteče. Tuším že to je klasickej DR6. Pokud bys měl nouzi, tak ho rozeberu a změřím rozměry statoru. Začíná to být nějaký krkolomný. Citovat
vix Odesláno 12. únor 2007 Odesláno 12. únor 2007 Nejlepší by bylo sehnat nový \"starý\" z vrakáče za 1000,- Kč. Ale kde, že ? Startéry, altíky apod. se u těchhle historickejch kousků mění kus za kus (v ceně okolo 1000,- Kč). A pokud máš jeden z posledních funkčních monobloků na našem území, tak k tomu ti gratuluju. A myslím to \"ohne sranda\". Citovat
MartyAA Odesláno 12. únor 2007 Autor Odesláno 12. únor 2007 Díky za gratulace, do teď skutečně jezdil.. Nemáš nějakej nápad, kde na vrakáči to sehnat? Samo nejlíp v Praze. napadá mě zatím jen Butovická, tak tam dneska cinknu... Citovat
MartyAA Odesláno 17. únor 2007 Autor Odesláno 17. únor 2007 Tak díky všem za pomoc Dneska jsem byl na vrakáči na Butovický a měli tam stejnej startér jako je ten můj, takže už mi autíčko zase jezdí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.