Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni. Zkuste poradit. Mám 307 Break a ve velkém TP gumy pouze 195/65/15 nebo 205/55/16, no ale chtěl bych zkusit 205/60/15. Jakému riziku se vystavuji, ev. co udělat pro to, aby to bylo v pohodě.

Poradíte ?:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Jakeš

Ahoj všichni. Zkuste poradit. Mám 307 Break a ve velkém TP gumy pouze 195/65/15 nebo 205/55/16, no ale chtěl bych zkusit 205/60/15. Jakému riziku se vystavuji, ev. co udělat pro to, aby to bylo v pohodě.

Stav se na dopravce a nech si zapsat alternativní pneu to TP, stávalo to 10 kč. Měli by to myslim napsat protože 15tky tam máš už napsaný a šířku 205 taky, tak myslim že by problem byt nemel
Odesláno
Původně zaslal: Jakeš

Možná jim bude vadit výška 60 vs 65 a ne šířka. pokud jsi se nepřepsal. A když tam budeš, můžeš se mi optat, pokud mám v TP 16\" a 17\" jestli by mi dopsaly 15\". Nebo co je k tomu potřeba díky.

[upravil dne 9.2.07 Jauda]

Odesláno

potřebuješ buďto typový list od výrobce pneumatik či ráfků, nebo vyjádření dovozce automobilky..na úřadě ti změnu jentak, že se rozhodneš pro jiný gumy, neudělají..jo a chtějí za to 50,-

když zajdeš k místnímu prodejci Peugeot, tak ti zdarma vyžádají vyjádření na všechny povolené rozměry a za cca 2 týdny jim to příjde..a s tím pak zajdeš na magistrát

[upravil dne 9/2/07 Tommy306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...