mitch.mb Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 Lidicky budu tam taky novej jedu poprve :c) Nemam pazouta tak dlouho takze todle bude muj prvni sraz :c) Budete na me a moji pritelkyni hodny??? Nemusime se bat ze nas nekdo ukousnete? Citovat
Mila_S Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 Původně zaslal: mitch.mb Lidicky budu tam taky novej jedu poprve :c) Nemam pazouta tak dlouho takze todle bude muj prvni sraz :c) Budete na me a moji pritelkyni hodny??? Nemusime se bat ze nas nekdo ukousnete? Myslíš přítelkyni 406ku nebo ňákou dvounohou kočku? btw dejte si bacha na Medvěda, aby byl stále nasycený, jinak žere malý děti! :D:D Citovat
mitch.mb Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 to Mila_S: No na obe :c) a deti zatim nemam :c) Citovat
aka Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 bacha, tech co kousou tam bude hrozne moc!!! Citovat
Mila_S Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 Původně zaslal: aka bacha, tech co kousou tam bude hrozne moc!!! I TY? Citovat
aka Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 ja tam A) nebudu B) nekousu tak co bys vybral? Citovat
Mila_S Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 Původně zaslal: aka ja tam A) nebudu B) nekousu tak co bys vybral? C), i když B) moc nevěřím. Citovat
aka Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: aka ja tam A) nebudu B) nekousu tak co bys vybral? C), i když B) moc nevěřím. zcela spravne C) je spravne, ani nebud ani nekousu Citovat
Péťa Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Dnes jsem mluvil s majitelem kempu, vzkazuje, že počasí bude SUPER a už se na nás těší. Bar je také připraven: Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 peto, dotaz. mohl bys mi prosímtě dát odkaz na mapu s umístěním tý pevnosti (bunkru) jak přez něj loni ved orienťák? docela rád bych se tam kouknul zase díííky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Blizzard peto, dotaz. mohl bys mi prosímtě dát odkaz na mapu s umístěním tý pevnosti (bunkru) jak přez něj loni ved orienťák? docela rád bych se tam kouknul zase díííky GPS 50°24'8.5"N,16°12'8.5"E Odkaz 1 Odkaz 2 Odkaz 3 Citovat
Přema Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Peta Dnes jsem mluvil s majitelem kempu, vzkazuje, že počasí bude SUPER a už se na nás těší. Bar je také připraven: Tak to jse mám na co těšit.....jedu bez mladé:D:D Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Blizzard peto, dotaz. mohl bys mi prosímtě dát odkaz na mapu s umístěním tý pevnosti (bunkru) jak přez něj loni ved orienťák? docela rád bych se tam kouknul zase díííky GPS 50°24'8.5"N,16°12'8.5"E Odkaz 1 Odkaz 2 Odkaz 3 díky, ale to není ono já myslim takovej bunkr uprostřed lesů, jelo se k němu po prašný cestě (cca kilometr) a parkovalo se na kopci u nějaký antény a BVP či čeho. Šlo se k němu lesem, kolem byly poházený ježci a tankový zátarasy. Bunkr měl novej vojenskej nátěr, uvnitř vybaven zbraněma a jiným haraburdím z tý doby. Úkol zpočíval pouze ve zjištění nějakých údajů (který byli na ceduli u odbočky k tomu bunkru) takže tam asi každý nejel. Citovat
aka Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 No, jedine misto, kde se neco ziskavalo bylo razitko na Dobrosove, my jsme se pak jeli jeste podivat na Brezinku, ale tam uz se nikde nic neopisovalo :/ Brezinka Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 Původně zaslal: aka No, jedine misto, kde se neco ziskavalo bylo razitko na Dobrosove, my jsme se pak jeli jeste podivat na Brezinku, ale tam uz se nikde nic neopisovalo :/ Brezinka to je vono díky opisovalo. bylo zapotřebí zjistit něco (ale to něco bylo napsáno na ceduli na křižovatce) - tušim že v itineráři bylo na fotce přes to místo kde byl údaj udělaný kolečko... teď jenom zjistit jak daleko je to od kempu díííky Blizzard ti je vděčen Citovat
aka Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 no, pisou ti tam, ze otevreno v sobotu, nedele nezarucena....tak nevim, jak to stihnes, ale treba si zkus zavolat a budou tam i v nedeli http://www.brezinka.cz/main.asp?a=muzeum&id=pristupy a tady mas cesty pohled uvnitr [upravil dne 13.9.07 aka] Citovat
Blizzard Odesláno 13. září 2007 Odesláno 13. září 2007 děkuji taky Neon střílel po lidech venku i se zvukovym projevem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.