Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ofukovanie skilel


ondrej09

Recommended Posts

Ahojte tak sa mi ten moj problem podarilo odstrániť.

Tak ako tu bolo písane začal som od pelového filtru, ku ktorému sa dá dostat len ak odstanite, taky cierny plat ktorý sa nachádza pod pravým predným stieračom (pravý v smere jazdy, teda ten co je pred spolujazdcom). Na tomto plaste je na spodnej strane nalepený v oblasti peloveho filtru, niaky čierny molitan a ten som mal ja z časťi odlepeny.

To vlastne spôsobovalo take zvlastne zvuky pri plnom vykone ofukovania skiel, molitan plápolal, hajszlik, tak som ho uplne zrusil lebo bol v strasnom stave.

Pelovy filter mam uplne hnusne mrtvy caka ho vymena len to musi este chvilku pockat, inak cena je 500 Sk, neviete o niecom lacnejsom??

Druhá vec ten spomínany plast co zakríva pelový filter okrem iného slúži na to aby netiekla voda na pelovný filter a nasledne aj na ventilátor. Vacsina to asi vie, ale spomínam to preto lebo som vytiahol plast, porobil pod nim poriadky bolo tam vela vela sajrajtu, a potom ma napadlo ze mi zle striekaju trisky ostrekovacov celneho skla a tak som ich zacal nastavovat a jasne ze mi to natieklo do ventilatoru, nastastie to funguje normalne asi toho nebolo vela len mam teraz nadhernu aromu v aute :). Este ze som tam nemal niaky tescovi viskoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
Původně zaslal: OK406

To se mi moc nezdá. A to by nebyl ten molitan jen nad filtrem.:myslim

No hluk jde jen přes ten filtr, tak ten molitan to zachytí. Jinak nevim, vždyť ani nedolehne na filtr, je kousek nad ním, na co jinyho by to tam mohlo bejt. A je mi to fuka, jezdí to stejně i bez něj:D:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si vyřešil kabinový filtr. Jelikož starý byl už špinavý,tak jsem udělal mřížku do starého obdelníku z měděného drátu a na ten jsem přichytil speciální filtrační rouno ( používá se v průmyslu pro chlazení měničů) a je to supr :super

post-0-14109595466149_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...