jkmtrnava Odesláno 31. leden 2007 Odesláno 31. leden 2007 výmena LED v ovládacích tlačítkách je dosť náročné, lebo sa musia odpojiť od konektora a niektoré treba vybrať z puzdra. Potom sa opatrne rozovrieť ( ako V-čkový telefón), v strede je zaletovaná zmienená LED-ka. Treba ju odletovať a naletovať MODRÚ. Pozor na polaritu LEDky. Treba si všimnúť pred odletovaním ako je natočená v nútri(uvnitr). Foto dávam už len kde je LEDka, dalej už nemám bo sa vybili baterky. Ake myslím že to zvládnete. Citovat
jkmtrnava Odesláno 31. leden 2007 Odesláno 31. leden 2007 Takto som začal a zdarilo sa mi. VELA ŠŤASTIA PRI TUNINGOVANÍ [upravil dne 1/2/07 jkmtrnava] Citovat
Pata Odesláno 31. leden 2007 Odesláno 31. leden 2007 na muj vkus moc ostre svetlo tech modrych diod na te posledni fotce... Utlumil bych jim vykon odporem, aby svitily stejne malinko, jako ty oranzove... Citovat
@re Odesláno 31. leden 2007 Odesláno 31. leden 2007 moc pěkné, musela být s tím piplačka... ty ledky jste asi pajel mikropajkou co? [upravil dne 31/1/2007 @re] Citovat
Pata Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 @re: ja pajim vsechno obycejnou trafopajeckou, mikropajku jsem si pujcoval jenom na zakladni desku PC :D:D zrovna dneska jsem si delal USB lampicku k notebooku Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Původně zaslal: @re moc pěkné, musela být s tím piplačka... ty ledky jste asi pajel mikropajkou co? [upravil dne 31/1/2007 @re] Led-ky som pajkoval obyčajnoo trafopajkou, stým že tam mám večný hrot 0,5mm. Znalé osoby vedia že to je mimoriadne trvanlivý hrot. Da sa kúpiť v elektrosúčiastkách a je kvalitný. Citovat
Ferry Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 pekne provedene, delal bych to asi stejne, jen bych zustal u Peugeoti cervene, modra ee , ale jinak Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Původně zaslal: Ferry pekne provedene, delal bych to asi stejne, jen bych zustal u Peugeoti cervene, modra ee , ale jinak No ja som to vymenil a dorobil na modré preto lebo moj koník je modrý, myslím že tie ORANGE farby mu moc nepasovali. Citovat
Škof Odesláno 1. únor 2007 Autor Odesláno 1. únor 2007 Hlásim, že jsem se do toho včera taky pustil a udělal si zatím zkusmo jenom jedny dveře. Diodku jsem dal ale jinam jinou. Dal jsem tam 5mm oranžovou (+odpor samozřejmě). Je sice trošku větší, ale pohoda. Umístil jsem ji taky do kraje toho stejného plastu akorát zezhora. Takže není schovaná kličkou, ale svítí do té ďoury na kliku jako \"lustr\". Není z úhlu pohledu jezdce vůbec vidět a osvětluje pořád stejně...i když zataháte za kličku...dneska chcu udělat dalšííí.Taky dám nějaké foto... PS.jinak jsem rád že se tohle téma celkem chytlo Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Původně zaslal: Pata na muj vkus moc ostre svetlo tech modrych diod na te posledni fotce... Utlumil bych jim vykon odporem, aby svitily stejne malinko, jako ty oranzove... ono problem je vtom že som zohnal len LED-ky s svietivosťou 1500 mcd, lepšie by boli okolo 500 mcd. Ale človek si zvykne a je to vidieť aj cez deň. Citovat
jkmtrnava Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Původně zaslal: OK406 A máš nějaké fotky?? aké??? [upravil dne 1/2/07 jkmtrnava] Citovat
OK406 Odesláno 2. únor 2007 Odesláno 2. únor 2007 Jak to vypadá a nebo jestli ji dělal fotky během výroby (montáže). Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. únor 2007 Odesláno 2. únor 2007 Původně zaslal: OK406 Jak to vypadá a nebo jestli ji dělal fotky během výroby (montáže). Neviem či si pozrel foto na 1-vej strane, prípadne Škof bude dávať foto zo svojej úpravy, tak si počkaj. [upravil dne 2/2/07 jkmtrnava] Citovat
Škof Odesláno 5. únor 2007 Autor Odesláno 5. únor 2007 Zdarec. Přední dveře už mám zapojené...mám to udělané trošku jinak...dám foto. Na co ale napojit diodu, když zadní okna nemám v elektrice...? Citovat
Dundee Odesláno 5. únor 2007 Odesláno 5. únor 2007 Zadní dveře by se daly zapojit na vodiče obrysových světel, jdoucích u prahu pod kobercem nebo na vodiče stropního světla (pokud tam je stálých +12V). Citovat
jkmtrnava Odesláno 5. únor 2007 Odesláno 5. únor 2007 Původně zaslal: Škof Zdarec. Přední dveře už mám zapojené...mám to udělané trošku jinak...dám foto. Na co ale napojit diodu, když zadní okna nemám v elektrice...? Ahoj, som rád že si sa do toho pustil. Do zadných dverí na podsvietenie skús pozrieť na koncovke(šrobovacej od stredného stlpika) kde máš napetie. A z druhej strany skus pripojiť tú diodu. Nepozeral som to, ale myslím , že kabeláž je sériová a možno tam niekde bude 12 V pri zapnutom klúči. Ked nie tak budeš musieť pracne pretiahnúť vodičom z predných do zadných dverí napetie 12 V. Ale dúfam že až tak to nebude treba. Citovat
Reko206SW Odesláno 7. únor 2007 Odesláno 7. únor 2007 Původně zaslal: jkmtrnava osvetlená klučka pri otvorení [upravil dne 31/1/07 jkmtrnava] to je tvoja klucka? chcel by som nieco podobne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.