Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Je to daleko. Podle mapy je to 113 km. :(:(:(:o:o

[upravil dne 9/5/07 OK406]

Jojo teď jsem na to koukal, ale stejně bych se stavil.. Teď jenom záleží na tom kdy.. Jinak to relátko jsem odpojil a stejně všechno funguje tak nevím k čemu tam je :myslim

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

caf.

display na 406 neukazuje tieto veci. Posledny model ukaze hlasku o akticvacii. :)

Původně zaslal: kuboSE

halo halo to naozaj nikto neporadi ku mojej predchadzajucej otazke?:myslim

a ako zistim aku rychlost som si nastavil??? to trochu pani v peugeote nedomysleli alebo ano?:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Stalmik: já bych navrhoval návštěvu u nás v Týně a koukli by jsme se na to s Komisar+Ladman(pokud by přijel) popř. i Mareš (pokud by přijel). ;););):mrk

Oldo vem že má naftu a já do nafty nemíním rejpat,jednak bych musel najít schéma a další co se k tomu týče.A momentálně nemám tolik času jak předtím.Nedostal jsem se ani ke svému mazlu;)

Ale Stalmik má 406 1.8i 16V.

Odesláno

Tak chlapy nic z toho srazu nebude.. Před dvěma hodinama jsem přišel o řidičák. Jízda pod vlivem alkoholu.. nadýcháno 0,6 promile.. Sice nechápu jak sem tohle po pěti hodinách mohl nadýchat ale stalo se.. Momentálně čekám na verdikt co mi napaří.. Takže Peugeotům zdar a já toho svýho brouška nádhernýho budu leštit asi docela dlouho v garáži.. Jinak v sekci pokec zakládám pokec jestli mi někdo neporadí co bych měl teď udělat.. Tak budu rád za každej příspěvek.. :(

Odesláno

To si snad budes tu cvilku pamatat. :) Ved ked ides po dialnici tak 130, ked mimo tak 90 a v meste to pouzivat asi velmi nebudes. Nie? :D Po vypnuti motora sa Ti pamat tempomatu vymaze. :papa

caf.

display na 406 neukazuje tieto veci. Posledny model ukaze hlasku o akticvacii. :)

a ako zistim aku rychlost som si nastavil??? to trochu pani v peugeote nedomysleli alebo ano?:myslim:myslim:myslim

Odesláno

To si snad budes tu cvilku pamatat. :) Ved ked ides po dialnici tak 130, ked mimo tak 90 a v meste to pouzivat asi velmi nebudes. Nie? :D Po vypnuti motora sa Ti pamat tempomatu vymaze. :papa

caf.

no dik za info a ty mas novy tempomat tu plochu placku packu??? alebo este len tu tycku??? pozeram ze mas r.2001 a tie ploche sa davali az od 2002 :myslim

Odesláno

to OK 406: Každým rokem začátkem prosince jsem na víkend v ČB :aut

Jinak se chystám prostudovat el.schéma a pakliže to půjde,jdu do toho :myslim ( nevidím důvod,proč by to nešlo,když v servisní knížce k mému mazlu je popsána možnost tempomatu - snad se nemýlím :D )

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Jinak se chystám prostudovat el.schéma a pakliže to půjde,jdu do toho :myslim ( nevidím důvod,proč by to nešlo,když v servisní knížce k mému mazlu je popsána možnost tempomatu - snad se nemýlím :D )

Ale v prosinci je už zima a to se nedá být venku a nebo v garáži. V létě nemůžeš?? Taky si myslím, že tempomat by šel i do našich typů. Dokonce tam i něco mám na to připravené, pokud se nemýlím. Koukali jsme na to s Komisar.

[upravil dne 11/5/07 OK406]

Odesláno

Původně zaslal: Miku

Ale v prosinci je už zima a to se nedá být venku a nebo v garáži. V létě nemůžeš?? Taky si myslím, že tempomat by šel i do našich typů. Dokonce tam i něco mám na to připravené, pokud se nemýlím. Koukali jsme na to s Komisar.

[upravil dne 11/5/07 OK406]

Koncem léta se do toho taky pustim to už snad budu mít papíry :aut

Odesláno
Původně zaslal: WiZiPoK

Tak presne umisteni tech konektoru na svetla jsou pod BSI.

Nestaci otevrit skrinku pro pojistky, ale treba sundat i to cerno-sede tapacirung pod skrinkou - nad pedaly.

viz nasleduji foto:

Děkuji, tak už se světla automaticky rozsvěcují :super.

Odesláno

palubní PC jsem taky dle fora zprovoznil, vyzkouším i tempomat..uvidíme...dešťový senzor mám,ovládání pod volantem radia taky, tak uvidím jestli je tam příprava i na tempomat :o

Odesláno

Zdravím tak jsem udělal pár fotek ohledně možnosti aktivovat tempomat.... Zdá se že komplet přípravu tam mám včetně spinačů (na brzdovém pedálu jsou dva - červený a bílý na spojce jeden hnědý) a kabeláže. Chybí něco ještě? Takže aktivovat v BSI a koupit páčku... Jen nevím jestli zde někdo řešil udělání otvoru pro páčku tempomatu pod směrovkama a její upevnění!? :myslim:roker

foto002.jpg

foto003.jpg

foto008.jpg

[upravil dne 15.5.07 kajvet]

Odesláno

Původně zaslal: kajvet

Zdravím tak jsem udělal pár fotek ohledně možnosti aktivovat tempomat.... Zdá se že komplet přípravu tam mám včetně spinačů (na brzdovém pedálu jsou dva - červený a bílý na spojce jeden hnědý) a kabeláže. Chybí něco ještě? Takže aktivovat v BSI a koupit páčku... Jen nevím jestli zde někdo řešil udělání otvoru pro páčku tempomatu pod směrovkama a její upevnění!?

pokud sundáš spodní kryt pod volantem tak je z vnitřní strany vidět obrys ten vyřízneš a máš otvor pro tempomat já dělal díru na druhé straně pro páčku rádia:papa

k tobě chybí páčka +aktivace+tempomat

[upravil dne 15.5.2007 komisar]

k tobě chybí páčka +aktivace+tempomat - tempomat?

nemá být ta rovnice takto? páčka+aktivace= funkční tempomat ? :mrk

Odesláno

asi tam něco musí být co ovládá táhlo plynu

tak teď nevím, co ještě chybí? Nebudu kupovat páčku a aktivovat když bude ještě něco chybět.... poradí někdo?

Odesláno

mrkni a vidíš,dle mého aktivace + páčka nic neřeší jako je ovládání rádia páčkou musíš míti rádio.Ale jak jsem psal zatím jsem se o tempomat nestaral

http://www.9000.cz/zbozi/200-tempomat-elektronicky

rozumím, ale proč jsou tam od výroby na pedálech spojky a brzdy spinače,natažené kabely a zásuvka pro připojení páčky tempomatu.

Palubní PC jsem taky dodělával pouze vytvořením přepínacího tlačítka a povolením v BSI.

Takže abych zbytečně neutrácel tak si někde půjčit páčku tempomatu aktivovat v BSI a zkusit jestli to funguje, když ano pak to dodělat napevno:myslim

Odesláno

Caf.

Na HDi staci uz len packa tempomatu + aktivacia v BSI. Montaz packy je jednoducha, staci mat trosku sikovne ruky a dobre nastroje. :)

Ja som si tiez takto poriesil tempomat. Kukni vlakno spat.

D.D.

:papa

Původně zaslal: kajvet

mrkni a vidíš,dle mého aktivace + páčka nic neřeší jako je ovládání rádia páčkou musíš míti rádio.Ale jak jsem psal zatím jsem se o tempomat nestaral

http://www.9000.cz/zbozi/200-tempomat-elektronicky

rozumím, ale proč jsou tam od výroby na pedálech spojky a brzdy spinače,natažené kabely a zásuvka pro připojení páčky tempomatu.

Palubní PC jsem taky dodělával pouze vytvořením přepínacího tlačítka a povolením v BSI.

Takže abych zbytečně neutrácel tak si někde půjčit páčku tempomatu aktivovat v BSI a zkusit jestli to funguje, když ano pak to dodělat napevno:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...