f3Rd@ Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 2 Dundee: No nevim jestli bych se chtel ucit svadeni od kocoura, to raci pouziju stary osvedceny svicky a hudbu.. ;-) Citovat
Dundee Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 f3Rd@: Měl jsem na mysli polohy válení na posteli (aby se šla taky válet do postele a nestála furt u zrcadla ), ne svádění Citovat
aka Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Dundee, tak ja cekala, jaky dalsi svadeci triky se dozvime a ty to takle zabijes.... Citovat
Kurt Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: aka Dundee, tak ja cekala, jaky dalsi svadeci triky se dozvime a ty to takle zabijes.... Ber to z tý lepší stránky - možná tohle téma bude jedno z mála, které neskončí u žrádla. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka Dundee, tak ja cekala, jaky dalsi svadeci triky se dozvime a ty to takle zabijes.... Ber to z tý lepší stránky - možná tohle téma bude jedno z mála, které neskončí u žrádla. Tak teď to tak jistý není, když jsi to takhle pěkně nakousnul:potlesk:D:D:D Citovat
aka Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka Dundee, tak ja cekala, jaky dalsi svadeci triky se dozvime a ty to takle zabijes.... Ber to z tý lepší stránky - možná tohle téma bude jedno z mála, které neskončí u žrádla. a kde teda skonci?:mrk Citovat
Dundee Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka Dundee, tak ja cekala, jaky dalsi svadeci triky se dozvime a ty to takle zabijes.... Ber to z tý lepší stránky - možná tohle téma bude jedno z mála, které neskončí u žrádla. Tak teď to tak jistý není, když jsi to takhle pěkně nakousnul:potlesk:D:D:D Podobnou reakci jsem čekal a ani mě nepřekvapuje, kdo reagoval (pročpak asi?) :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Podobnou reakci jsem čekal a ani mě nepřekvapuje, kdo reagoval (pročpak asi?) :D :xvulHele, hele, jak pročpak asi, já jsem naopak byl většinou proti. Citovat
Kurt Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Podobnou reakci jsem čekal a ani mě nepřekvapuje, kdo reagoval (pročpak asi?) :D :xvulHele, hele, jak pročpak asi, já jsem naopak byl většinou proti. Přibližně proti čemu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Radek Hurvajz Podobnou reakci jsem čekal a ani mě nepřekvapuje, kdo reagoval (pročpak asi?) :D :xvulHele, hele, jak pročpak asi, já jsem naopak byl většinou proti. Přibližně proti čemu?Proti tomu kam směřovali témata o zvířátkách Citovat
aka Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 to nebyla nutne jen zviratka to vscehno co skoncilo u jidla:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: aka to nebyla nutne jen zviratka to vscehno co skoncilo u jidla:D:D:D:D Nj ale tohle tema bylo puvodně o mazlíčcích, no už není:D:D:D Citovat
aka Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 ale je, mazleni tu jeste pred chvilkou bylo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Původně zaslal: aka proti jidlu? asi budu proti Tobe.... Ale houby proti jídlu:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: raspa Původně zaslal: Ludweek zkusene ta cica vi kam si polozit hlavku...me se takhle taky dobre usina jo jo takhle taky většinou usnu , na to šup ani se číči nedivím , jak se mazlíček jmenuje ? 2 Ludweek: njn, je to kocourek, tak si vybira ale dneska mi krasne zahrival i zada a bolave bricho...je to mazek... 2 raspa: jemnuje se oficialne Aragorn Zoe Siam Eyes, a neoficialne Smudla, protoze po kazdem jidle ho ma az za usima a kdyz se pak celkem neobratne myje, ma i hnedy odstin chlupu na prednich tlapach Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: Vertex Pěkný, u nás se spí takto: :D:D to je krasna fotka.... Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 Tak nějak podobně usíná i naše Monička. Akorát obě leži na boku a žena má vyhrnuté tričko. Takovou erotiku mu zas nedopřávám :D Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz No nejlíp se spí na židli u počítače protože nikdy nevychladne:D:D :D:D hezke chrapanicko my u PC uz skoro nesedime, valime se kazdy na svem gauci s notesem na kline a kocour si vybira, kdo je aktualne vyhrevnejsi :D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: LaHab Původně zaslal: Netopýrka KDO SE RÁD VÁLÍ, AŤ TO BERE JAKO MALOU INSPIRACI A NÁVOD, JAK ZABRÁNIT PROLEŽENINÁM: To je krásný kočičák, co je to za rasu? Nádhera... tohle je Siamska kocka, barevny typ lila... dekujeme za pochvalu,... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.