@re Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 neskutečné, ale reálné... známému podobně zrušili bok 406 combi v Praze na parkingu... pak zbudou jen oči pro pláč... Citovat
zoby Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 taky jsem jednou přišel ka autu a našel jsem promáčklé dveře tak, že se divím, že to vydrželo sklo. samozřejmě ani lístek za stěračem Citovat
.mycTD Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 taky mam na aute nejake sramy od techhle umelcu. Takze mi to taky moc k smich neprijde. Citovat
Vvitty Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 hezky, ale smesny moc ne... loni jsem byl kvuli takovym blbum u klempire a letos me to ceka zase... jinak podobnyho exota jsem videl dneska u nas na dvore, jen si nechaval misto a nic nezboril... jsem vyndaval veci z auta a po deseti minutach kdy se snazil zaparkovat a porad mu to nevychazelo, protoze popojel dopredu, dozadu, ale porad po stejne trase, tak jsem mu nabidnul ze mu radeji zaparkuju... byl docela rad a dekoval mi jeste na odchodu uz vim, vedle koho nemam nechavat auto... Citovat
KoudaK Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Mě už nic na ré silnici nepřekvapí.... Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2007 Odesláno 14. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty hezky, ale smesny moc ne... loni jsem byl kvuli takovym blbum u klempire a letos me to ceka zase... jinak podobnyho exota jsem videl dneska u nas na dvore, jen si nechaval misto a nic nezboril... jsem vyndaval veci z auta a po deseti minutach kdy se snazil zaparkovat a porad mu to nevychazelo, protoze popojel dopredu, dozadu, ale porad po stejne trase, tak jsem mu nabidnul ze mu radeji zaparkuju... byl docela rad a dekoval mi jeste na odchodu uz vim, vedle koho nemam nechavat auto... Poměrně dost nebezpečná situace - kámoš takhle chtěl sympatické blondýně zaparkovat auto u supermarketu, bohužel však něco neodhadl a holce odřel nárazník. Ta mobilem zavolala frajera (byl tam v cuku letu, takže asi na ní čekal uvnitř) a byla z toho situačka jak z šestákové komédie. Od tý doby do cizích aut neleze a řidičům nechává vyžrat, co si nadrobili. Citovat
Pata Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 treba to je nejake vyrizovani uctu ... :myslim:myslim Expertu po nasich silnicich jezdi vic, nez dost Citovat
Guest Ludweek Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 jj uz jsem to videl na nejakym ruskym webu..myslim ze pani byla prave doplnit zasoby vodky Citovat
Bohouš Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 Hmmmm za to může malé parkoviště......:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.