Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neskutečné, ale reálné... známému podobně zrušili bok 406 combi v Praze na parkingu... pak zbudou jen oči pro pláč... :(

Odesláno

taky jsem jednou přišel ka autu a našel jsem promáčklé dveře tak, že se divím, že to vydrželo sklo.

samozřejmě ani lístek za stěračem

Odesláno

hezky, ale smesny moc ne... loni jsem byl kvuli takovym blbum u klempire a letos me to ceka zase...

jinak podobnyho exota jsem videl dneska u nas na dvore, jen si nechaval misto a nic nezboril... jsem vyndaval veci z auta a po deseti minutach kdy se snazil zaparkovat a porad mu to nevychazelo, protoze popojel dopredu, dozadu, ale porad po stejne trase, tak jsem mu nabidnul ze mu radeji zaparkuju... byl docela rad a dekoval mi jeste na odchodu :D

uz vim, vedle koho nemam nechavat auto...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

hezky, ale smesny moc ne... loni jsem byl kvuli takovym blbum u klempire a letos me to ceka zase...

jinak podobnyho exota jsem videl dneska u nas na dvore, jen si nechaval misto a nic nezboril... jsem vyndaval veci z auta a po deseti minutach kdy se snazil zaparkovat a porad mu to nevychazelo, protoze popojel dopredu, dozadu, ale porad po stejne trase, tak jsem mu nabidnul ze mu radeji zaparkuju... byl docela rad a dekoval mi jeste na odchodu :D

uz vim, vedle koho nemam nechavat auto...

Poměrně dost nebezpečná situace - kámoš takhle chtěl sympatické blondýně zaparkovat auto u supermarketu, bohužel však něco neodhadl a holce odřel nárazník. Ta mobilem zavolala frajera (byl tam v cuku letu, takže asi na ní čekal uvnitř) a byla z toho situačka jak z šestákové komédie. Od tý doby do cizích aut neleze a řidičům nechává vyžrat, co si nadrobili.

Guest Ludweek
Odesláno

jj uz jsem to videl na nejakym ruskym webu..myslim ze pani byla prave doplnit zasoby vodky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...