Bohouš Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 zimáky dám až na zimní klouzání........quatro to zatím po Praze zvládá na letních :roker Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: Bohouš zimáky dám až na zimní klouzání........quatro to zatím po Praze zvládá na letních :roker To je ale divné, že to zvládá, když je v Praze sucho a 15° Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 jelikoz je pro moje zimaky letos posledni sezona tak je nechavam..ale je opravdu silne citit ze to pocasi neni pro ne..a ze uz maji svoji zivotnost za sebou...i kdyz maji 3 a 5mm vzorku tak s nimi jezdim hodne opatrne Citovat
kujon106 Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Bohouš zimáky dám až na zimní klouzání........quatro to zatím po Praze zvládá na letních :roker To je ale divné, že to zvládá, když je v Praze sucho a 15° Citovat
Gotrek Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Mám objednané nové letňáky, ale ještě nepřišly, takže jezdím na zimních... Nicméně až přijdou, tak to stejně přezouvat nebudu, počkám do jara... Citovat
barenst Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Ja prezul na predni kola stare zimni ktere chci dojezdit , byt snih tak je vyhazuji ,ale takhle jeste par tisic Km ujedou . Citovat
aka Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 tramvajka to zatim zvlada....ani nevim jestli na zimnich ci ne:aut Citovat
Gotrek Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: aka tramvajka to zatim zvlada....ani nevim jestli na zimnich ci ne:aut Se musíš zeptat šoféra, jestli má v násypnících písek... Citovat
aka Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: aka tramvajka to zatim zvlada....ani nevim jestli na zimnich ci ne:aut Se musíš zeptat šoféra, jestli má v násypnících písek... aby mi sofer nedal treba do zubu.....mivaj takovou peknou tyc na prehazovani vyhybek.....:bojim Citovat
aka Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: Marlin kdyz ho pekne poprsis MARLINE!! Citovat
Gotrek Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 By mě zajímalo, jestli Marlinovi omylem uteklo písmenko, nebo to byl záměr... :D :D Citovat
oddie Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 No taky jsem chtěl poznamenat, že ten překlep vypadá skoro jak úmyslnej... Citovat
Marlin Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 noo.... to byste chteli vedet co:D [upravil dne 12/1/07 Marlin] Citovat
vector Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: doktor Já mám pořád zimní,takovéhle max. teploty kolem 10-15 dneska zimním vůbec nevadí a pod 7 letní stejně přestávaj fungovat tak jak maj.To už není jako dřív když zimní ubejvali před očima když nejezdili po sněhu. To si četl v ABC malých techniků a přírodovědců ? Nevym jak tvoje letní gumy, ale moje trochu tvrdnou kolem -4 a co sem měl předtím tak kolem -6ti. Možná jezdíš na gumovejch konečcích, zkontrolulj si, jestli nemáš napodlaze před sedačkama pneumatiky. No neubejvaj tolik jako staré zimáky, to jepravda, ale když zaprší, tak neodváděj zadalka tolik vodu jako letní a taky tolik nebrzděj, ani na vodě, ani na suchu. To je jedno, můlokdo si může vybrat gumy jako boty, podle toho jak je zrovna venku... Citovat
vector Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: Marlin kdyz ho pekne poprsis Hele říkala něco o té tyči na vyhybky.... co ty víš, třeba si jí půjčí. Citovat
Marlin Odesláno 12. leden 2007 Odesláno 12. leden 2007 Vectore, ael ja sem mel za to, ze zimno dovadeji vodu lepe nez letni..... rozhodne to pozoruji ze Aquaplanink nenasava tak casto jako u letnich... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.