Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak polepy tak ty \"tubusy\" sem si vyrobil.

Polepy jsem udělal takhle:

1)vyndat a rozmontovat budíky kvůli naskenování podkladu

2)v jakymkoliv kreslícím programu si navrhnout vzhled

3)vytisknout na papír a to 2x tacho 2xhodiny(otáčkoměr)

4)je třeba vystřihnout 1x normálně kruhtachometru(vrchní vrstva) a pak podruhé obsřihovat postudně číslicě aby \"nestínily\" (dle obrázku-červená barva znamená vystřihnout )-u hodin to samé

5)dále je potřeba zprůhlednit vrchní vstvu aby prosvítaly číslice což jsem udělal tak,že jsem si vzal olej(ne motorovej:D) a potřel jsem s tim ten papír,to ho \"namočilo\" a zprůhlednilo.Zbylej olej kterej je napovrchu je třeba odsát papírovou utěrkou a papír zůstane průhlený a přitom je na něm vidět vytištěná kontura.

6)pak už jen stačí obě vrsty přiložit k sobě,slepit čirym lepidlem a nasadit na budiky.

post-0-14109602452992_thumb.jpg

Odesláno

A ty tubusy jsou dělaný takhle:

1)sehnat cca3mm tlustou PVC desku(nebo i z jinýho termopalstu)

myslim že stačí formát A4.

2)vyříznout z ní tvar na obrázku

3)pomocí horkovzdušné pistole je střeba to zatočit do tvaru válce o průměru 9cm

4)dopilovat podle budíků aby to pěkně sedlo

5)nastříkat základ na černo

6)zakrýt páskou to ce není potřeba dát do hliníku (viz foto) a přestříkat stříbrným sprejem

7)pak už jen stačí nasadit na budíky a hotovo.

post-0-14109602453081_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

v pondělí prý... Resp. minulé pondělí psali toto:

Dobrý den,

zboží z této objednávky by Vám mělo být dodáno do 5-6 dní. O bližším termínu dodání Vás budeme ještě před expedicí informovat na Váš email.

Děkujeme.

S pozdravem

Jan Hanus

NejlevnejsiPNEU.cz

a nyní už to převzalo PPL, jak jsem koukal, takže DOUFÁM, že to v ten pondělek bude :)

Odesláno

no ja minuly tyden obednaval kamosoj na www.az-pneu.cz pneumatiki na felicii a odeslal jsem obednavku a za 2 minuty mi kamos volal ze mu uz volali ze druhy den to bude mit doma... a mel.....

docela rozdil v dodani... ale tak hlavne jestli uz jsou u PPLka... to uz snad v pondeli budou :potlesk

• O 3 měsíce později...
Odesláno

kujon106 -počul si o novom zákone? Ak ti prídu na to že máš domontované xenony, je to za pokutu alebo aj techničák. Môžu byť len originál. Neviem kvôli čomu, ale je to tak. Bacha na to. Nedávno to bolo aj v telke.

Odesláno
Původně zaslal: lordlacik

kujon106 -počul si o novom zákone? Ak ti prídu na to že máš domontované xenony, je to za pokutu alebo aj techničák. Môžu byť len originál. Neviem kvôli čomu, ale je to tak. Bacha na to. Nedávno to bolo aj v telke.

:D:D:D:D:D

Kujone, bu bu bu bu.:D

Odesláno
Původně zaslal: Petasiki

Teda, jak to tady tak vidím, tak bych měla tomu mýmu mazlovi taky dopřát nějaký úpravy navíc... když vy je máte tak krásně vyšperkovaný.... :super

No v klidu jedinej takovej Blazen kterej se v tom musi porad rejpat je Kujon :). Nic mu neni dostacujici :) a ke vsemu neuznava autoritu vetsich aut tak bacha na nej :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: lordlacik

:D:D:D:D:D

Kujone, bu bu bu bu.:D

Bych rek ze by se teda mel bat skoro kazdej druhej na klubu. A ja budu asi brzo mezi nima :D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

No, kámoša jednou zastavili takhle s Feldou a chtěli vidět na všecko atest. I na ty xenony... Ale je fakt, že on se svoji přestavbou na Rally je docela nápadnej a ty hlídky na něho vyloženě čekaly...

Odesláno

ja planoval dat cocky do origo svetel,ale nenasel jsem nikaho,kdo by byl schopny vybrousit do skla ciry krouzek..navic je treba mit i ostrikovace,nejake automaticke naklon,aby xenony neoslnovaly...takze asi pujdou Osram Nightbraker...nemate nekdo zkusenost?

Odesláno
Původně zaslal: s1600

takze asi pujdou Osram Nightbraker...nemate nekdo zkusenost?

Napiš SZ členovi Minimaxa nebo trošku pohledej. Je toho tu hafo. ;)

Kujon: ty blinkry jsou asi stejný jako na 406 ne? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...