Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k průběhu včerejšího zapíjení Pavlíka zvažuju, zda vůbec na Džbán pojedu (a pokud jo, tak URČITĚ NEBUDU SEDĚT ZA VOLANTEM). Až budete vyjíždět z Karlína, tak byste mě možná mohli nabrat - co Vy dva na to???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Vzhledem k průběhu včerejšího zapíjení Pavlíka zvažuju, zda vůbec na Džbán pojedu (a pokud jo, tak URČITĚ NEBUDU SEDĚT ZA VOLANTEM). Až budete vyjíždět z Karlína, tak byste mě možná mohli nabrat - co Vy dva na to???

Takže říkáš, že Pavlík bude zdravej?:D:D:D ;)

Odesláno

Méďo .. jestli myslíš nás dva ... tak není problém. Jenom, podotýkám, že zvuk mého auta zevnitř opravdu není to pravé ořechové po kalbách ... :D Ale neni problém! Tak se nějak domluvíme kde...

Odesláno

Méďo : nebo tě můžu nabrat já pokud budeš doma... jedu přece jen přímo kolem tvýho baráka.... kdyžtak dej vědět... není problém.

Odesláno

DD: 25 kilo za tejden? Já za ten první tejden snědl půl malýho pytlíku piškotů rozmočenejch v čaji a to jsem skučel... a shodil jsem 3 kila, teď taky moc nejím a váha akorát zůstává:o, a to nejsem zrovna hubenej:o

Odesláno

Tak jsem dorazil ze Džbánu a jako vždy supr... díky těm,kteří dorazili se na nás podívat...

Jinak pro pořádek již 26.minisraz na Džbáně bude 1.2.2007 (čtvrtek) od 18hodin. :super

Odesláno
Původně zaslal: John

Tak jsem dorazil ze Džbánu a jako vždy supr... díky těm,kteří dorazili se na nás podívat...

Jinak pro pořádek již 26.minisraz na Džbáně bude 1.2.2007 (čtvrtek) od 18hodin. :super

chjooooo to jsem zrovna pryc na cely tyden, bueeeeeeeeee to asi nepreziju :(:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

chjooooo to jsem zrovna pryc na cely tyden, bueeeeeeeeee to asi nepreziju :(:bojim

to je hloupost, to bys pak nemoh na zadnej dalsi a to se nevyplati ne?

[upravil dne 5.1.07 aka]

Odesláno

no jo, ale zrovna unorovej, bueeeeeee :)

treba uz konecne bude i nejakej snih a vubec, jsem se nejak zacal tesit :)))

presuneemeeeeeee toooooooooooooooooo :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no jo, ale zrovna unorovej, bueeeeeee :)

treba uz konecne bude i nejakej snih a vubec, jsem se nejak zacal tesit :)))

presuneemeeeeeee toooooooooooooooooo :D

heeej, ty se tesis jen proto ze nemuzes!!!ze nikdy jindy takle neskaces radosti ze se muzes zucastnit:Pjak kdyby unor mel byt necim vyjimecnej...:P

Odesláno

Yo yo ... opět tradičně zimně-komorní srazík byl vydařenej ... dobrej pokec, jídlo (poprvý jsem i moučníkoval) a tak ...

Ps.: ještě únorovej a mám roční sadu džbánovejch srazů bez vynecháníííí ... yohohóóóó ... takže potom už si ode mně možná i občas odpočinete - páč rok v kuse byl můj cíl, kterej jsem si sám pro sebe vyhecoval ...

Ps2.: dneska mám 2 roky na CLUBU, tak si toto dvouleté výročí jdu oslavit :D

Bobo: ale nebylo to špatný, ne???:D:mrk ... sice jsem si málem prošlápnul díru skrtze podlahu, ale jednu chvíli jsem měl ne tachu i snad ... no ... dobrá cifra, raději jí ani nebudu prezentovat ... ale je mi jasný, že tys to jenom šimral ... taky jsem večer, když jsem přijel z práce hned šel na inzeráty a zase obhlížel ty moje bawory ... :P

Takže BYE BYE a hastala vista .... :papa:papa

Odesláno

neonku, za to muzes tech pet kilo navic co si vez a navic ten telefon...jinak bys ho urco dal :D:D:D:D

btw...mas presne 2000 prispevku za presne dva roky....tak uz radej mlc :D:D:D:aut

[upravil dne 5.1.07 aka]

Odesláno

Venďáku ... což o to ... mlčet klídis pídis můžu, ale nevim, kde vidíš, že mám 2000 příspěvků ... ??:myslim

:D:D:D

btw: myslim, že ani těch 5 kilo navrch nerozhodlo, ale bylo to tim důležitým neodkladným hovorem ... samosebou aneb zajisté ... :D:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...