Trundik Odesláno 29. prosinec 2006 Autor Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: Marlin budem na chate, budem na chate.... kolik ma vzit s sebou alkoholu :mrk Každej co kdo snese Citovat
aka Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: oddie Hele, Peugeot-club má nějakou chatu? No to bych se na to podíval, nepamatuju si, že by revizní komise nějakou chatu schvalovala! Ta myslenka se mi zamlouva:super:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Budu doma, tak to je bezva nápad se sejít na chatu P-C. Hlavně, že tak bude AKA, stou je sranda za každého počasí. Viď AKA:D:D:D:D:D:P:P:P Citovat
aka Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: OK406 Budu doma, tak to je bezva nápad se sejít na chatu P-C. Hlavně, že tak bude AKA, stou je sranda za každého počasí. Viď AKA:D:D:D:D:D:P:P:P to je jak reklama.....:Dbtw jak vis ze za kazdeho? Citovat
Neon Odesláno 29. prosinec 2006 Odesláno 29. prosinec 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: OK406 Budu doma, tak to je bezva nápad se sejít na chatu P-C. Hlavně, že tak bude AKA, stou je sranda za každého počasí. Viď AKA:D:D:D:D:D:P:P:P to je jak reklama.....:Dbtw jak vis ze za kazdeho? Aneb: nemusí pršet, jen když kape ... ?? ... prostě sreanda musí bejt ... COOL Ale dobrá rreklama ... :-) Citovat
Oliver Riedel Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Jen aby nám zase někdo nebloknul Forum Citovat
Kurt Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Jen aby nám zase někdo nebloknul Forum To nějak souvisí s chatem? Citovat
Oliver Riedel Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Jo vy myslíte na chatu jako na Chatu? Citovat
Kurt Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Původně zaslal: Oliver Riedel Jo vy myslíte na chatu jako na Chatu? No já vím, rána jsou někdy těžká. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Oliver Riedel Jo vy myslíte na chatu jako na Chatu? No já vím, rána jsou někdy těžká. Někdy hrozně moc... Citovat
Béďa Odesláno 30. prosinec 2006 Odesláno 30. prosinec 2006 ja bohuzel nedorazim, tak si to tam uzijte a poradne oslavte.. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.