Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěd: No nevím. Doma parkuju na ulici (úzké a narvané), v práci v podzemních garážích (uzoučkých a narvaných). Riziko ustřelení zrcátka tu je, ale rozhodně bych je pokaždý ručně nesklápěl. Já myslím, že je to dost dobrá věc. A že by to někomu odešlo, to sem eště neslyšel.

Odesláno

mě to zatím neodešlo... ale pravidelne se mi stává, že zrcátko se zpátky vyklopí jen na pul.... a pak ho musím 2x sklpoit a zase dorovnat... :(

auto je práve v servisu, tak jsem tam ted volal, at vypnou snímače tlaku v pneu... se zrcátkama jsem si to rozmyslel. At se sklápej :)

Odesláno

pokud fungujou, tak mi nevadí vubec... - ale ty, co mám v letních kolech jsou už mrtvé (prej tam nejde vymenit baterka) a jeden stojí kolem 2 tis CZK...

dávat 8tis za snímače? Tolik mě stáli elektrony :)))

Odesláno
Původně zaslal: tomko222

pokud fungujou, tak mi nevadí vubec... - ale ty, co mám v letních kolech jsou už mrtvé (prej tam nejde vymenit baterka) a jeden stojí kolem 2 tis CZK...

dávat 8tis za snímače? Tolik mě stáli elektrony :)))

A to se vyplatí ! ! ! !

Můj názor - čím novější auto, tím víc elektronických pí.ovin - tím větší šance, že se něco po.ere - škoda, že už se nedělají auta typu 405ky, kterou byl v podstatě každej schopen opravit za pár kaček.

Sice mám dnes 406ku HDI, která je mnohem pohodlnější než byla 405ka, ale když se dozvěděl co stojí spojka nebo třeba vstřikovač, radši jen doufám, že nebudu nucen v dohledné době žádnou z těchto věcí měnit (spojka komplet včetně práce 25 tKč, vstřikovač jeden přes 10 tKč)

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Původně zaslal: Ota

To nebudu ani povídat co to všechno stojí na 504ce, to je fakt zadarmo! :D

Jen nam tady napis kolik to stoji na 504 at ma kazdy prehled .

504ka je prosta všech dnešních vymožeností, tudíž je to opravdu zadarmo... tedy skoro :)

Odesláno

a nevíte nekdo, jak deaktivovat manuláne snímače tlaku v pneu.....? :) jen tak, kdyby náhodou... :D

no a co se týče cen dílu... - mel jsem bouračku, zezadu mě nabrala \"vytjúúúněná\" 120tka... takový ty modrý svetýlka na ostřikovačích, křídlo jako blázen, výfuk ze starý trubky... - no a výsledek - pojišťovna to vyčíslila na 75 tis SK. tkže ceny:

nárazník zadní - 3tis CZK, výztuha 1tis, kufrové dveře: 4tis.

Něco málo z cen, co jsem prubežne kupoval... - řídící jednotka ESP/ASR - 2tis CZK, stahování okna 1,5tis, xenon 4 tis.... další ceny už přesne nevím :)

Odesláno
Původně zaslal: tomko222

Něco málo z cen, co jsem prubežne kupoval... - řídící jednotka ESP/ASR - 2tis CZK, stahování okna 1,5tis, xenon 4 tis.... další ceny už přesne nevím :)

2TOMKO222 : Kde jsi tu ŘJ ESP/ASR za 2tis CZK sehnal? Dej prosím kontakt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...