Guest Ludweek Odesláno 4. leden 2007 Odesláno 4. leden 2007 taky mi darek prisel...mam z nej radost ...dekuji clubu Citovat
Gotrek Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka no dobre, pokud nebude nijak brutalne narustat pocet radnejch clenu....ze bych uz zacala? rucne napsane venovani i s darovacim dopisem?? na AKOU rucne vyrabenem papire?? ooooo, ja si snad prodlouzim radne clenstvi Případně s podepsanou fotkou Aky třeba v plavkách... sorry za Jinak dárek dorazil, děkuji všem zainteresovaným. Citovat
Trundik Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka no dobre, pokud nebude nijak brutalne narustat pocet radnejch clenu....ze bych uz zacala? rucne napsane venovani i s darovacim dopisem?? na AKOU rucne vyrabenem papire?? ooooo, ja si snad prodlouzim radne clenstvi Případně s podepsanou fotkou Aky třeba v plavkách... sorry za Jinak dárek dorazil, děkuji všem zainteresovaným. Ten Gotek nemá vůbec špatné nápady :potlesk:potlesk Citovat
aka Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 ja mela pocit ze darek je neco, co udela radost a potesi a je za odmenu:myslim:myslima vy tady vymyslite takovyhle hruzy, vzdyt by vam to ponicilo zrak!!:o Citovat
Vvitty Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 tak to ja si to prodlouzeni clenstvi jeste radeji radne promyslim ) Citovat
aka Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty tak to ja si to prodlouzeni clenstvi jeste radeji radne promyslim ) a to na zaklade toho, co vse muzes vlastnorucne dostat ci na zaklade hrozby fotografie?:D Citovat
raspa Odesláno 5. leden 2007 Odesláno 5. leden 2007 Hlásím se znovu , asi jsem opravdu zlobil , žádný dárek mi do dneška nedošel , nebo se někomu cestou zalíbil slibuji já už budu hodný Citovat
TiborTeam Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Až dnes jsem našel tohle vlákno já jsem pořád hledal v oddělení \"Club\" Takže já jsem dostal dárek taky mezi svátkama ! Opravdu jsem valil bulvy a hodně potěšilo !!! Dík vedení P-C za hezký dárek !!!!!!!! Citovat
raspa Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 I mě už ježíšek došel , sice v dost porušené obálce , se spožděním , ale došel . Děkuji Méďovi a celému vedení Citovat
lexa Odesláno 15. leden 2007 Odesláno 15. leden 2007 :potleskNEZLOBIL,NEZLOBIL !!PRÁVĚ TEĎ DORAZIL!!!:potlesk:D Díky Méďo.:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.