pezo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Je mozne, ze sa mi predne hmlovky automaticky vypnu pri prepnuti na dialkove svetla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 je to normalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opl405 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Jj, presne tak, pri spravnem zapojeni se mlhovky maji takto vypnout pri sepnuti dalkovych svetel, a sviti jen pri parkovackach, a tlumenych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Původně zaslal: pezo Je mozne, ze sa mi predne hmlovky automaticky vypnu pri prepnuti na dialkove svetla? Servus, ja som to práve pred nedávnom pozeral na svojej 406ke a vôbec to tak nefunguje. Svietim všetkými svetlami ako vianočný stromček. Osobne mi to vôbec nevadí aspoň mám viac svetla. Mysím, že nevypína ani zadnú hmlovku pri zapnutých diaľkových svetlách.:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts