Jarda K Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Vážení. Rád bych zvěděl, jak se dostat k podsvětlení (nefunkčnímu) středu palubní desky. Tam, jak je ovládání topení.... Doufám, že uspěji a nedopadnu jak s osvětlením SPZtky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda K Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Tak koukám .............. jako obvykle................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luig Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Osobně bych zkusil zatáhnout za ovladač ryhlosti větráku, pod ním bych tipoval nějakou matku. Pak by asi snadno mohly jít vyndat výdechy větrání, možná tam taky něco najdeš a pokud ne tak bych lehce podebral ten rámeček kterej se táhne kolem rádia, topení atd. A nebo ještě zkusit vytáhnout rádio a podivat se tam? No a najít nějaký šroubky a celej panel sundat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda K Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Tudy cesta nevede.... Ale aspoň děkuji za snahu. Já doufal, že to už někdo někdy dělal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Původně zaslal: Jarda K Tudy cesta nevede.... Ale aspoň děkuji za snahu. Já doufal, že to už někdo někdy dělal... Počuj, aký to má tvar? d sem foto, ja som robil podsvietenie len na svojej 406ke. Ak je to podobné tak to tu nájdeš pod mojim menom, dal som tam aj fotky prístrojovky, ohľadom prerábania palubného počítača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda K Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 2 ajven: Ne, není to stejné. Knihu na P405-ky mám a bylo to první co jsem zkoumal. Je to opravdu něco jiného. A mám obavy, že ani Saxo-istická kniha by nepomohla..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest brouk Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 pokud to máš starý model tak je to následovně,vytáhneš knoflík ovlad.fukaru ,tahem k sobě je to pouze nasunuty,stejným spusobem vytáhneš páčky ovládání klapek,pod vypínačem fukaru je šroubek ,dát ven a odděláš kryt a je tam jedna žárovka podsvícení ovladaní topení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda K Posted December 21, 2006 Author Share Posted December 21, 2006 Mám nový - ten s velkou kočkou. Ale mohlo by to být podobné. V sobotu to potrápím. Zatím děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest brouk Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 mělo by to být naprosto schodné,díval jsem se dnes na model 99 a kromě aerbaků skoro žádný rozdíl....příjemné svátky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkmtrnava Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: Jarda K Tudy cesta nevede.... Ale aspoň děkuji za snahu. Já doufal, že to už někdo někdy dělal... Počuj, aký to má tvar? d sem foto, ja som robil podsvietenie len na svojej 406ke. Ak je to podobné tak to tu nájdeš pod mojim menom, dal som tam aj fotky prístrojovky, ohľadom prerábania palubného počítača. Ahoj Ajven hladal som tie foto palubky no nenašiel som. Nehodíš mi to do meilu? Našiel som na nete modré podsvietenie palubky a je to suprové, chcem si to prerobiť, tak nejaké tie foto sa zídu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts